Jędrzej Jedliński Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 eksafones atopon chwila nagla i niezwykła jeszcze nic a juz coś lub znowu nic czy możliwe by czas nie tłumaczył wskazówek zegara by nasze być albo nie być drzemało w próżni owinięte w szary papier z niebytu w byt jak doznać orgazmu gdy się nie należy do żadnego czasu między ruchem a spoczynkiem juz nie teraźniejszość jeszcze nie przyszłość niby tacy sami dla innych tak różni w innym wymiarze jak dwoje na hustawce tyleż matryc co położeń wahadła dociekamy zmiennym nastrojem wojennych barw by dotrzeć do kairos od przyszłości ku apostołom Chrystus w miedzyczasie obmył nogi Jeszcze teraz Już teraz Jeszcze teraz eschaton
Goliard Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 chwila co się Zowie... podoba mi się ta wędrówka. pozdr.
Marcin Katulski Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 A dla mnie to jest wszytko to powinno omijać poezję szerokim łukiem. Dlatego, że nie odczytałem nic nowego, nic czego bym wcześniej nie przecisnął przez swoje zwoje. Pozdrawiam. Marcin.
kasiaballou Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 dwa dziwolągi, których nie rozumiem, plus trzeci na końcu, a w środku pusto - nie podoba mi się, ale pozdrawiam.
f.isia Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten tekst kojarzy mi się z biegiem przez płotki ;) lubię sport, ale taki bardziej w naturze - daje więcej satysfakcji oraz wrażeń estetycznych ale ustawianie sobie przeszkód i gnanie przez nie na oślep, to już mniej mi się podoba - siniaków i zadyszki nie rekompensuje ulga, że się dobiegło do.... "ściany" ;) a poza tym, w tym biegu gdzieś mi zniknęło z oczu nun (chyba wzrok wbił mi się w ścianę ;) innymi słowy tekst nie dla mnie pozdrawiam, :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Nawet podoba mi się, tylko literówki mnie rażą. To przez nie odnoszę wrażenie, że Autor nie poświęcił swemu dziełu wystarczajaco dużo czasu, a przez to, że sam do niego nie przywiązuje większej wartości. Pozdrawiam.
Bea.2u Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 autor się nie odzywa, więc nie wiem, jaki jest sens komentowania... eschaton
Jędrzej Jedliński Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wędrówka długa,pełna rozsypanych gwoździ... no i stałeś sie dla mnie postacią historyczną hihihi dziękuję...!
Rekomendowane odpowiedzi