Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 znalzałem literówkę w 4 wersie drugiej zwrotki "chili" - poza tym wiersz kojarzy mi się z "Baśka miała fajny..." MN
lunatyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. merci. a ja tutaj w komencie u Pana: "znalzałem" O cycusiach w tekście ani mru mru. l.
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok - niech będzie - remis - z literówkami - mimo wszystko dieta staje się w moim mniemaniu dość rozpowszechnionym mitem - ale na co? na odchudzenie? czego? MN ps. receptura jest ale nie podano w niej ku czemu służyć ma
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez urazy hihihi to współczuję tym kobietom ale i PeeLowi, sporo mu w życiu umknęło... :/ pozdr
Natan Lemens Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pierwsza strofa godna zauwazenia, przynajmniej w okreslonych warunkach, no ale dwie pozostale to dno, 'baska miala' heh, a mozna bylo pociagnac ciekawie, to te zle nawyki nucenia, pozdrawiam
Manuel Geppart Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaciekawił mnie ten wiersz i dyskusja pod nim. Jest tu faktycznie męski punk widzenia i myślenia o kobietach. Kobieca psychika jest bardziej złożona niż nam się zdaje, ale kto by to roztrząsał i po co? Bardzo mi odpowiada sposób, w jaki piszesz (mogę się zwracać per "ty"?)i myślisz. Pozdrawiam, Manuel.
eXecutor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ... dla mnie to jest xero piosenki Wilków, tak jakbym kopiował wiersze W. Szymborskiej :) na żarty do jest niezłe ;) ale nie jako wiersz :) - tak uważam pozdrawiam z przymrużeniem oka ;)
lunatyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak mężczyzna do mnie mruga, to przyznam, że nie wiem co mam o tym mysleć ...hmmm. l.
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 z technicznego punktu widzenia byłoby pewnie dobrze... ale niestety jak jużpewnie pan zauważyła za bardzo się z wilkami kojarzy, przez co jest nie do przyjęcia... ten zapach kobiety tez juz mocno nadużywany... włąściwie to w miarę świeża jest tylko ost. część... pozdr
eXecutor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehe ;) to jest przymrużenie oka :P a nie mrugnięcie ;) hehe ;) bez dziwnych skojarzeń tylko... ;) proszę ;) hehehe ;)
lunatyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wie Pan, ja tam nie wiem jak pan mrugał (czy mrużył oczy). Zobaczyłem taki obrazek, bo wyobraźnię jakąś tam mam... Cóż. Przecież to nic złego. l.
Krzysztof Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pozostało panu już tylko gapienie się w zdjęcia kobiet, obsesyjnie przynudzające.Tu się pisze poezję, a według mnie to jest proza - narkoza.
Illuminacja nocy Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się pierwsza i trzecia cząstka .Druga jakoś nie bardzo.
lunatyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo to jest lichy wiersz:)
Bratek Damulka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 z wiersza zauważam że mamy do czynienia z ludożercą o wykwintnym podniebieniu i pasji BratD
Rekomendowane odpowiedzi