Szmuel Gelbfisz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Mój drogi, piękny, płodny, elokwentny Panie! Winem zwilż złote usta, w kąt rzuć gęsie pióro, Horacego powal ciosem w pysk, a dobij kopaniem, plwaj na "memento mori" i zajmij się kolejną bzdurą... Prosze...
Magda_Tara Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 wszak bzdury są esencją życia :D pisz ciąg dalszy, proszę, nawet na zupełnie inny temat :) nie dasz się nawet rozpędzić :)
Pancolek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żadna to sztuka tworzyć taką sztukę, sorx
f.isia Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tragikomiczny pisk myszy spod miotły ;)
emil_grabicz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Pierwszy raz postawiłem na tym portalu komuś minusa i nie żałuję tego kroku. Po prostu zatkało mnie tak, jak milicjanta ściągającego kalesony przez głowę. Tylko nie pamiętam już, czy żółtym do tyłu, czy brązowym do przodu? Rzadkiej maści żenada.
H.Lecter Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 A ty co zrobiłeś, żeby ktoś przeczytał twój wierszyk ? Nie wiem co zrobił czytelnik, autor - niewiele...
mały_dzielny_toster Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Marne marności tanim chwytem podszyte ....
Agata_Lebek Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Kamertonka Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 błędy błędami treści brak w treści tak miedzy nami coś jednak mieści tekst co nie zabił rozśmieszył czule sprytnie mnie zwabił haczyk w tytule oko zaczepił grona czytaczy komentarz wlepił kto wierszyk zobaczył
Michał Kosiński Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Ja Ciebie proszę bardzo, mój drogi wielmożu: Zmarłym krzywdy nie czyń, nie plwaj na idee, Sprawa ciagle stoi na pstrym majchra ostrzu, Lepiej, żebyś stał hardo gdy wiatr ostro wieje - Tak jak "memento mori" nudą się maluje, Jednako "carpe diem" radość życia truje. Bzdura zdaje się bzdurną tylko na początku (Gdy pierwsze kształty oczy w umysł napakują), Jednak gdy już dojrzeje, kwiat wyrośnie z pąku W bzdurze sens zawidnieje, myśli się wyklują. Com ja zrobił - nie zmyślę - lecz acan podołał, Zwabić grono czytańców - rzecz wcale czcigodna. Proszę - bzdurnie pleć dalej. (Ale mnie usłuchaj: W Formule - ład i czystość - jest to rzecz niekrucha.)
Marta R... Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też tak uważam komentarz lepszy niż ten wiersz
Rekomendowane odpowiedzi