teresa943 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 tajemna siła przenika szeptem potrąca uśpioną strunę zadrżała subtelnie delikatna melodia cicho spływa wysyłając sygnały proszę dreszczem scałuj nieśmiałość obnażoną przykryj i rozżarz ogniem pod pledem pierzchnie skrępowanie
emil_grabicz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Powiedz mi na ucho i mów mi... jeszcze :) Hm, pod pledem trudno scałować nieśmiałość - przydałaby się lampka laryngologiczna... hahaha Ale tak poważnie, wiersz mi się podoba. Obnaża nienasyconą tęsknotę za dreszczem... emocji. Taka cicha melodia o nie nazwanym kochaniu. Taka urocza pozytywka zawiązana wstążką, jak urodzinowa bombonierka... "Choć papierków po cukierkach tu i ówdzie ślad, marzy mi się bombonierka taka jak ta. Niby nic a jednak zerkam, jak się dostać do pudełka, odkryć tajemnicę słodką, delikatnie zdjąć złotko. Choć papierków po cukierkach ślad i tam i tu marzy mi się bombonierka istny cud, żeby tak nasycić się ale wciąż w zapasie mieć i rozgryzać tę zagadkę po ostatnią czekoladkę... " cha, cha, cha, Pozdrowienia dla Teresy z Casa del Cipreso
teresa943 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, Emilu, aż się zarumieniłam jak penjsonarka...i nie wiem, co powiedzieć na taki komentarz, więc tylko skromnie podziękuję :):):) za "wierszowaną bombonierkę"... Serdecznie pozdrawiam
Pablo_Pikaso Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 podoba się Tereso baaardzo subtelnie kuszące:) szacuneczek
teresa943 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy Twoje "podobanie" :):) dziękuję baardzoo... serdecznie i ciepło na dobranoc :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Chociaż można by było przy nim jeszcze trochę pokombinować, to i tak jest to ładny wiersz. Kłaniam się nisko i pozdrawiam :-).
teresa943 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uff, jeszcze pokombinować? W warsztacie swego czasu był maglowany :) skoro ładny, to już niech tak zostanie... Dygam z ciepłym pozdrowieniem :-) Krystyna
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 a pod pledem skrępowanie może szybciej pierzchnie lecz gdy szaleć i figlować tylko na powierzchni wręcz podziwiać piękne kształty i nasycić wzrokiem odczuć w pełni drżenie ciała mieć znowu ochotę pozdrawiam Jacek
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 promienieje w tłumie:) brawo za rytm i płynność: sprawdziłem i pierwsze dwie strofy można pomieszać i rytm pasuje idealnie tajemna siła przenika szeptem wysyłając sygnały proszę zadrżała subtelnie delikatna melodia cicho spływa potrąca uśpioną strunę dreszczem oczywiście oryginał piękniejszy :) pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, piękne dzięki za wierszowy koment, bardzo misie :):) lecz peelka nieco zawstydzona :):) serdecznie pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Nikodemie za tak pozytywny komentarz, aż się czerwienię :):) serdecznie pozdrawiam
okruszek i orzeszek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Człowiek jest stworzony do miłości, a taka dziewicza subtelność urzeka. Serdecznie pozdrawiamy :):)
teresa943 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wasz komentarz jak ulał pasuje do Waszej sygnaturki :) właśnie o to chodzi, tylko, żeby... miłość znaczyła to, co naprawdę znaczy, potrzebna subtelność dziękuję uroczej Parze:) serdecznie pozdrawiam :))))))))
Rekomendowane odpowiedzi