Wiechu J. K. Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Nie wiem czy to była myśl Tak znienacka mi przez glowę przeleciała Nie wiem, gdyż tak szybko uleciała Jak sen, co pamiętać zawsze chciałbyś Taka była zaniedbana, zapomniana i niechciana Lecz wróciła myśl odwieczna Taka dziwna, niedorzeczna W rzeczy samej, cóż to jest myśl Przemyśl to dokładnie, dłużej pomyśl Zajrzyj do umysłu powikłania Ciągle nie masz swego zdania Ja tak myślę, cóż tu myśleć długo Myśl jest pewnie czasu smugą Zapisaną w księdze wspomnień Dzisiaj, jutro w każdy dzień 2000
kasiaballou Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, Wiechu; marudzenie straszne - może tak wziąć temat na tapetę raz jeszcze, na ten 2009? pozdrówki
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Myślę, że dużo myślenia w tej myśli. I dobrze, chociaż moznaby gdzieniegdzie oskrobać. Pozdrawiam i do poczytania.
teresa943 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zapisaną w księdze wspomnień Dzisiaj, jutro w każdy dzień Wiesławie, świetna ta "myśl", tylko sugeruję nieco okroić ze słów... serdecznie pozdrawiam :)
Wiechu J. K. Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, Wiechu; marudzenie straszne - może tak wziąć temat na tapetę raz jeszcze, na ten 2009? pozdrówki Oj, sam nie wiem jak to będzie Kasiu, ale fajowo, że mnie odwiedziłaś :) pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zobaczę co da się zrobić Sylwestrze. pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Krysiu za sugestię. pozdrawiam :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 w Twoim przypadku zrezygnuj z rymów napisz w formie sentencji Pozdrawiam Jacek
okruszek i orzeszek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 takie myśli, to skarb... jeśli można coś zasugerować, to ponieważ przesłanie gubi się w rymach, może spróbować "bezrymowo"? serdecznie pozdrawiamy :):)
Wiechu J. K. Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez rymów to będzie nowy wiersz...;) pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za sugestię, ale nie będzie to łatwe, jednakże pomyślę o tym :))) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi