Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 usadziła mnie wyobraźnia na brzegu jeziora skrytego we mgle wierzchołki tyczek rybackich stawiały przecinki na brzegach trzciny cicho skrzypiały pajęczyna znowu uplotła czar mojej skłonności do finezji drżących pułapek na rosy bywają takie chwile woda paruje powietrze zimne rzeźwi chmury raz ciemne niekiedy jasne wiatry północno wschodnie przelotne deszcze bywają Marlett i Sosna
bazyl_prost Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 czy ważka ma neurony taką Ważkę Smreczyńską widziałem w górach
Pablo_Pikaso Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 podobają się te przecinki też je czasem stawiam bo lubię wędkować:) szacuneczek
aluna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Oj poeci podoba się bardzo! NO I TO... trzciny cicho skrzypiały pajęczyna znowu uplotła czar mojej skłonności do finezji drżących pułapek na rosy ... Pajęczynki życia snują się bezwiednie ...dla kochających poezję! Całuski!
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ważka to niewątpliwie jeden z najciekawszych owadów. ...o ważce tez napisaliśmy wiersz; www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=74613 DziękujeMy. Podwójnie pozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pablo Dziękujemy za wstąpienie do nas:) Miłego wędkowania:)) PozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aluno Serdecznie dziękujeMy:)) PozdrawiaMy.
teresa943 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 bywają takie chwile woda paruje powietrze zimne rzeźwi chmury raz ciemne niekiedy jasne wiatry północno wschodnie przelotne deszcze bywają bardzo mi się podoba Wasz wiersz :) serdecznie pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teresko Ucieszyłaś nas komentarzem - bez zastrzeżeń? PozdrawiaMy.
teresa943 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Marlett oraz Sosna, z pierwszej bym wycięła "skrytego"...skoro "we mgle", to nie widać... ale to tylko sugestia usadziła mnie wyobraźnia na brzegu jeziora we mgle wierzchołki tyczek rybackich stawiały przecinki na brzegach serdecznie i ciepło:):)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso Poniekąd masz rację, ale jezioro jednocześnie może być skryte za lasem i za górą itd.:) Serdecznie pozdrawiaMy.
Franka Zet Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Oj, bardzo, bardzo - wstawiajcie do Zetki :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Franko Zet Do Zetki? Być może w niedługim czasie:)) Podwójny całus:*
Rekomendowane odpowiedzi