Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 niepotrzebnych wiadomości ilość hurtową stosy gadżetów przepłaconych czasem spakowanych w pastylki łatwe do łyknięcia cały dzień na pocztę zmysłów odbieram za pokwitowaniem wieczornym ziewnięciem i zdawałoby się że to wystarczy jednak kiedy ciszy mdłość na palec z odciskiem dnia nastąpi ciuciubabka rusza od nowa oczy chustą nocy przewiązane ręce szukają ciepła
Pablo_Pikaso Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie u Ciebie jak zawsze ciekawie oczywiście ja znów te metafory... skąd Ty je czerpiesz mam małą sugestię: a może "na pocztę zmysłów odbieram" chyba nie straci sensu szacuneczek
aluna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Świetnie , i świetnie Krzysztofie...! Pozdrawiam! Ania
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy, że się podobało. Głowa zawsze najważniejsza. ;) Pozdrawiam kkk
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To „ciekawie” bardzo mi się podoba. ;) A metafory? Same przychodzą, bo wiedzą że je lubię. Twoja uwaga cenna, zaraz zmienię ten wers. Pozdrawiam serdecznie krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, oj miło. Pozdrawiam krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi