Lady_Supay Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 wiatr zmywa twarze co pragną innym niesie zniszczenie apokalipsa na palcach z dłonią na ustach nie umrze - żyć będziesz wiecznie póki włosy masz swoje i plac wokół przejrzysty
BARBARA_JANAS Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie jakoś tak by było : wiatr zmywa twarze póki włosy swoje i plac wokół przejrzysty niosąc apokalipsę na palcach W każdy razie za dużo czasowników (zmywa, niesie, nie umrze, żyć będziesz, masz); jak na tak krótki tekst... Pozdrawiam
un papillon Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Tak, póki włosy swoje... to prawda, a czemu plac? Nie rozumiem do końca, choć klimat całości jest bardzo przyjemny. Wyczuwalna spójność daje się porwać.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to mamy znaną Ewę. Nareszcie dała sie porwać. Do dyspozycji mamy palce, dłonie, usta, włosy oraz jakiś plac. Dużo tego, tylko przejrzystość wystepuje zamiast intymności,a szkoda.
Agnes Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 musiałam go przemyśleć - Ewo. nie wiem czy rozumiem tak jak powinnam, w każdym razie po swojemu:) miło Cię czytać, pozdrawiam/a
Lady_Supay Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Barbaro - nic nie będę zmieniać; dziękuję za wpis. Papillon - hmmm... nie bardzo chciałabym "tłumaczyć", ale dziękuję. Stefku, Agnes - jak miło Was "widzieć" :)))) (Agnes, na pewno rozumiesz) Najserdeczniej.
Rekomendowane odpowiedzi