teresa943 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 jakaś tajemna siła przenika szeptem niechcący potrąca uśpioną strunę tak subtelnie że cała drżę gdy delikatna melodia cichutko spływa wysyłając sygnały ciepłym dreszczem niemo proszę scałuj nieśmiałość obnażoną przykryj płomieniem rozpal pod pledem pierzchnie skrępowanie
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Podoba się i to bardzo Można popłynąć ;) serdecznie
Fly Elika Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 kosmacą mi się myśli przez twój zabieg subtelno - errhotyczny Krysiiiuuuuuu :) z serdeczności
teresa943 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że "można popłynąć" :) dziękuję Justyno cieplutko pozdrawiam -Krysia
teresa943 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe...czyli zabieg skuteczny? tym bardziej się cieszę dziękuję Elikoooo :) serdeczności:):)
aluna Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Cudownie i niech tak pozostanie Krysiu! Już zapamiętałam...bo jak by moje...?! Całuski!
amerrozzo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Po co ci zaimek na początku? Ta "siła" nie jest nieokreślona (w sensie: nienazwana), dobrze o tym wiemy. Z tytułu skasuj: "tylko". "niechcący potrąca [...] tak subtelnie że cała drżę" - nie pasuje mi to. Jeśli "potrącenie" było w istocie ledwo wyczuwalne, to dlaczego cała drżysz? Wiem, miłość, ale chodzi mi o to, że nieudolnie to przedstawiłaś. No, przynajmniej tak mi się wydaje. Kursywę bez "płomieniem". O tak:scałuj nieśmiałość obnażoną przykryj rozpal pod pledem To moje prawdopodobnie niezbyt celne uwagi. Tyle zmieniłbym na początek. Chwilę potem pomiąłbym kartkę, wrzucił do kosza i napisał to od nowa. Subtelne banały, dwa pierwsze wersy z drugiej strofy niepotrzebne (w zasadzie nie mówią nic, czego by nie było już w pierwszej zwrotce). Moja wersja (wszelkie prawa zastrzeżone):jak ci to powiedzieć tajemna siła przenika szeptem potrąca uśpioną strunę tak że cała drżę niemo proszę scałuj nieśmiałość obnażoną przykryj rozpal pod pledem Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że się podoba. Jako kobieta wyczuwasz to, co istotne. Dziękuję Aniu. Cieplutko pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację, co do tytułu, "tylko" jest zbędne; Twoje inne sugestie i uwagi są w moim odczuciu typowo męskie :) jednak rozważę i ewentualnie coś tam zmienię; Twoja wersja jest ok, choć nieco zmienia osobowość peelki :) bardzo dziękuję za wnikliwy komentarz serdecznie pozdrawiam
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 scałuj nieśmiałość obnażoną przykryj płomieniem rozpal pod pledem Geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenialne... pierzcham skrępowany. PS. Miłego...
teresa943 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mirku! Roześmiałam się od ucha do ucha prawie tak jak to słowo "genialne" :) i jeszcze "pierzcham skrępowany"... teraz to już się czerwienię... i także "pierzcham"...życząc milego dnia :) dziękuję i pozdrawiam :)
Waldemar Talar Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo gorący wiersz Krystyno - podoba się szept jego i uśpiona struna . pozd.
teresa943 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo gorący wiersz Krystyno - podoba się szept jego i uśpiona struna . pozd. Miłe to Twoje podobanie :) Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam.
neverendingstory Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Bardzo ładny wiersz.Tytuł jakoś szczególnie do mnie przemawia Pozdrawiam serdecznie.
teresa943 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy, że sie podoba, a jeszcze bradziej, że przemawia. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi