łysy taytanczyk Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 jest tyle rzeczy których nie potrafię na przykład pisać wierszy sprostać wymaganiom rzecz niemożliwa w zależności od chęci mogę być zbyt rozrzutny albo zbyt oszczędny za bardzo przyjacielski czy niebezpiecznie bliski mogę odczuwać miłość która zagraża wszystkim szczęśliwie mam w rodzinie swój radosny azyl a nie umiem o tym pisać dyskretnie pochwalić nie udaję radości kiedy źle się czuję nie dlatego że nie chcę po prostu nie umiem
zak stanisława Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wszyscy wszystko potrafią, ale się nie przyznają, a ty beztrosko flirtujesz z nieumiem :)))) pozdrawiam ciepło
łysy taytanczyk Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Nie umiem ci mądrze odpowiedzieć;) Dzięki za słówko.
zak stanisława Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wystarczy, że odpowiedziałeś, łysy :P a ty zaraz chcesz " mądrze" :)))) cmoook
maria nika Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 jest tyle rzeczy których nie potrafię i dobrze,nie wszystko musimy umieć ważne,że jest szczerość i miłość która zagraża wszystkim... Podba się ta lekkość słowa ,ale przecież masz swój radosny azyl,a to najważniejsze... Pozdrawiam...
Sfinks13 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 ciekawy przekaz dla mnie jest ok pozdrawiam 13
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 lekko i z rozbrajającą szczerością ... lubię takie... "nie umiem" i "azyl" równoważą wszystko serdecznie pozdrawiam :)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Wyznanie proste i szczere. Trochę mi podjeżdża prozą. Autentyczne. Miłego...
Rekomendowane odpowiedzi