Katarzyna Leoniewska Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 coraz częściej krzyczę w milczeniu by nikt nie podejrzewał podniesionego głosu rozczochranych włosów popękanych ust braku chusteczek i połamanych paznokci znów przełamuję siebie ciebie was czule rzucam śniegiem w ogień jednym okiem podpalając zimę zerkam kiedy nikt nie patrzy piszę żeby nikt nie czytał wiosna załamała ręce od jutra zacznie się dzisiaj
Anna_Para Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Doskonałe, Katarzyno! Pozdrawiam.
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Też bym podpalił zimę. Miłego...
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Na szczęście już wiosna ;) [lato...?]
teresa943 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Kasiu, to jakby o mnie (czasami:))...hehe, są takie chwile, że rzuca się śniegiem w ogień... na szczęściewiosna załamała ręce od jutra zacznie się dzisiaj "podstępnie" ukryta nadzieja...przynajmniej ja ją odczytuję :) a wiersz...brawo! taki z życia... serdecznie pozdrawiam:) Krysia
Judyt Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 a mnie się to czytało jako: milczenie po prostu, może tak, bo trochę o tym krzyku, paznokciach -to takie współczesne, dużo o tym, J. płoniaście(:
aluna Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Tak wierszem zaglądnęłaś w moją ....! Pięknie! Serdeczności!
Rekomendowane odpowiedzi