Roxana M. Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Nikt nie wie a ja nie rozumiem dlaczego zastyga świat w bezruchu gdy się spotykamy na ulicy przypadkiem Idziemy potem każde w swoją stronę lecz trwamy tak naprzeciwko Zauważam to po chwili dopiero i przyglądam się temu niezwykłemu zjawisku w roztargnieniu Przecież to niemożliwe myślę Rozglądam się wokoło niecierpliwie a świat posłusznie rusza z miejsca
zak stanisława Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Rozglądam się wokoło niecierpliwie a świat posłusznie rusza z miejsca świetne :)))
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 ano, przyjemne uczycie. sporo tego "potu";)
AnkaJ Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Słuchaj Roxano... To jak kodeks drogowy - zawsze jakoś tak trudny... Pozdrawiam AnkaJ
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Też uważam, że o jedno "potem" za dużo. Może bez pierwszego "potem"? A może bez drugiego - również? Zastanów się też nad "tak" (bez?). "Zauważam to po chwili dopiero i przyglądam się temu niezwykłemu zjawisku w roztargnieniu Potem myślę przecież to niemożliwe" Może skrócić? coś w rodzaju: "Zauważam to dopiero po chwili przyglądam się niezwykłemu zjawisku w roztargnieniu myślę przecież to niemożliwe". To tylko moje odczucia po przeczytaniu, sugestie do przemyślenia. Ładny wiersz. Serdeczności - baba
aluna Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Roxano fajnie ...oj fajnie...! I to takie zwyczajne ...a takie nadzwyczajne! Całuski!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Baba ma racje z tym "potem". Właściwie chyba można w jednym przypadku je pominąć. Całość jak zwykle przyjemna. Pozdrawiam wieczornie Krzysiek
Roxana M. Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Pozdrawiam Was, którzy czytacie.... :))) Zabrałam jedno "potem" i nieco poprzestawiałam. Też myślę, że teraz jest lepiej. :)
Puszka Balbinki Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ladnie, normalnie, z uczuciem... Usciski
Roxana M. Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Dziękuję, :) I czekam na Twój.
Rekomendowane odpowiedzi