maria nika Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 jak dal umyka twarz i oczy puste już oddechem wiatru odsuwa się cisza i ty jak dal umyka dzień i usta otwarte jeszcze poklaskiem nieba zanika noc jak dal umyka dłoń i włosy rozczochrane wciąż nitką wiecznej ciemności roztapia się przyjaźń umyka czas i ty jak dal umykasz
Sfinks13 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 bardzo ładny wiersz i ciekawa kompozycja , a najbardziej podoba się ,,roztapia się przyjażn" serdecznie 13
Judyt Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 hmmm... przeczytałam, nie jestem przekonana co do formy, ale z pewnością treściowo to jest sentymentalnie i melancholijnie, J.(:
Pablo_Pikaso Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 myśl fajna ale jakiś duży rozrzut taki że chyba Autorce jedynie to łatwo pozbierać a jakby coś uprościć? szacuneczek
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 jak dal umyka twarz i oczy już puste oddechem wiatru odsuwa się cisza i ty umyka dzień i usta otwarte jeszcze poklaskiem nieba zanika noc umyka dłoń i włosy wciąż rozczochrane nitką wiecznej ciemności roztapia się przyjaźń umyka czas i ty umykasz jak dal przepraszam za śmiałość... tak to odczytałam.
maria nika Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki serdeczne za ładny Pozdrawiam
maria nika Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wgląd i czytanie...sama jeszcze nie wiem...może coś i pozmieniam Pozdrawiam
maria nika Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czytanie i fajną myśl.. może ,ale jakiś zamysł w tym był... Pozdrawiam
maria nika Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co tam śmiałość,czasem trzeba się odważyć i na śmiałość... Twoje zebranie też fajnie wygląda,ale jeszcze nie wiem... Sentymentalnie trochę do niego podchodzę,to bardzo stare wierszydło z ...konkretnym odniesieniem.. Ale dzięki za czytanie i śmiałość Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi