Baba_Izba Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 już nie umiem żyć bez ciebie coraz bardziej niknę wszyscy patrzą jak przez szybę dalej gdzieś gdy należy gadać mądrze błysnąć imponować coś by nagiąć wyprostować nie ma mnie a przy tobie wprost rozkwitam jak tulipan z pąka kolorowa realnieję gdy się wtulam w ciebie tutaj wreszcie jest bezpiecznie choć twój sweter gryzie ściągaj szybko teraz miło cieplej jest i bliżej
Kamertonka Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Twoja druga zwrotka zrobiła że ogromnie tęsknię a już tak świetnie sobie radziłam buuuuuuuu poozderko
Waldemar Talar Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witaj - szkoda że tulipany tak szybko przekwitają . lecz mimo to miło jest w tym wierszu i tak ciepło - wiesz i do tego jak bezpiecznie. Zapachniało czymś co wzbudza większe uczucia. życzę pogodnego dnia
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ejże! Fajnie i tak sobie myślę, że pośród tylu kwiatów wybrałaś tulipana!! pewnie nie bez powodu - u niego tyyle znaczeń!:)) Sciskam Babo z całej siły i może akurat się kiedyś skusisz? Pozdrawiam! Cmok! Ewa.
Baba_Izba Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykro mi, że wywołał przykre odczucia. Ja zawsze w takim przypadku, powtarzam sobie, że nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej i idę na duuże lody! Zwykle pocieszam się szybko. Nauczyłam sie myśleć pozytywnie. Dzięki za czytanie, uśmiechnuij się :)))) - baba
Baba_Izba Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tulipany szybko przekwitają, ale za to wcześniej od innych zakwitają. Co tam dużo mówić, nic tak nie grzeje jak silny męski tors i poczucie bezpieczeństwa w jego ramionach. Dziękuję za miłe słowa i życzenia, serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, Kusicielko! Nie mogę Ewuniu, ale serdeczne dzięki! Tulipanek, bo tuli się do panków, i tulipanek, bo w ciepłym otoczeniu szybko rozkwita. Powiem jednak, że chociaż wszystkie kwiaty są piękne, to najbardziej lubię jesienne astry! Mają tyle kolorów i odcieni! Dziękuję za wpadnięcie, i za wszystko! Ściskam - baba
Magda_Tara Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 i tu-tuli-pan tulipanka :)) śliczne :) okrutnie się podoba :*
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Kiedyś gdzieś przeczytałam, że "kobieta jest jedynym kwiatem, który kwitnie w cieniu mężczyzny" No i dokładnie o tym jest Twój wiersz. Podoba mi się, więc biorę w całości :)
Almare Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja, przypomniałem sobie: "kwiat to liść, który oszalał z miłości"- ładne, ale niestety nie pamiętam kto to powiedział. wiersz się podoba. :) pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale ładne, tylko wiersze pisać :)
Baba_Izba Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tulilulipanka: - witaj Magdusiu, miło, że zaglądasz do mnie, dzięki za "okrutnie"! heeej - baba
Baba_Izba Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ani się nie umywa do Twoich, ale jest mi niezmiernie miło usłyszeć to od Ciebie. Dziękuję, serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja, przypomniałem sobie: "kwiat to liść, który oszalał z miłości"- ładne, ale niestety nie pamiętam kto to powiedział. wiersz się podoba. :) pozdrawiam. "kwitnie w cieniu mężczyzny", a jak przekwita to i cienia czasem zabraknie, widać niektórzy mężczyźni lubią wąchać kwiatki w pączkach! "kwiat to liść, który oszalał z miłości"- piękne określenie, zgadzam się z tym! Kwiaty są piękne może i dlatego, że tak szybko mijają? Dziękuję za czytanie i komentarz, serdecznie - baba
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Piękne to rozkwitanie u boku tulipana :)) Ciepły wiersz takie jak lubię Pozdrawiam serdecznie, babo :))
Baba_Izba Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajniutko, że byłeś, czytałeś, dzięki, pozdrawiam mile - baba
adam_bubak Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm, ładne, ale brakuje mu jakiegoś błysku. Głównie ładunek emocjonalny. I nieszczególnie widzę, co by można tu poprawić. Napisał się jaki się napisał i niech mu będzie :) Takie +/- Pozdrawiam Adam
Baba_Izba Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgadzam się w całej rozciągłości z tą opinią (b. serio!). Sama bym lepiej nie podsumowała. Dzięki za czytanie i ocenę, serdeczności - baba
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ładny kwiatuszek, sympatyczny wierszyk. Do poczytania :-).
Rekomendowane odpowiedzi