basia gowska Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 pukanie w lustro znów kończy się odbiciem od zamazanego dowodu istnienia mojej drugiej strony w kark wmasowany olejek pachouli przypomina o pryncypiach a piana o bezczasie rozgarniam parujące pytanie niepotrzebnie chwilowo nie mam dowodu na istnienie lustra
H.Lecter Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Sympatyczne babskie pisanie - jaki czyściec, taki raj... ; ) P.S. Można by pomyśleć nad : od zamazanego dowodu istnienia mojej drugiej strony bo oczywistość, bo powtórzenie.
basia gowska Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Hannibalu za cenne uwagi i pluśnięcie od razu tam babskie pisanie bo łazienka tak? a co Ty tam wiesz o raju kobiety... pozdrawiam życząc dobrego wymasowania
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Hannibal ma rację, i nie chodzi tu o łazienkę. Bardzo miło się czyta. Też nic nie wiem o raju kobiety. :) Pozdrawiam KKK
jacekdudek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pukanie w lustro-ok druga przekombinowana "w kark wmasowany olejek rozgarniam parujące pytania" (ale to tylko dla mnie) reszta jak najbardziej, zdrówka
basia gowska Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, że Ci miło i że plusk i bardzo dobrze że czegoś nie wiecie pozdrawiam zapachem mydełka Fa
basia gowska Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję że jest jakaś reszta czasem kombinuję, to fakt, szczególnie w wannie paruję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi