aluna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 włożyłeś mi w dłoń kamyk przeminęły wiosny i lata sypały płatki i prezenty liście owijały tańcząc walca zdjęć przybywa talizman jest ze mną tylko Ciebie nie ma żeby tak zamienić
Sfinks13 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Bardzo ładny obraz tęsknoty jednak nie pasuje mi słowo ,,wiosenki", gdyż tutaj wkrada się patos, a wiersz i tak jest smutny. Tak mnie zastanawia zmieniając jedną literę,, włożyłaś" mógłby to być patriotyzm, ale tak nie jest z tego wynika,że można mieć dwa wiersze i wystarczy tylko zmienić głoskę serdecznie i ciepło 13
aluna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Dziękuje 13-tko za czytanie mojej tęsknoty ,zresztą dawno,dawno temu...i tylko myśli biegają czasem po głowie!A z tą wiosenka niech Ci będzie!Wiosna! Serdeczności!
teresa943 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, zainspirowałaśmijają lata zdjęć przybywa (każde coraz starsze) i tylko kamyk ten sam po miłości choć jesteś jej już nie ma a szkoda czy nie można by odwrotnie? moja refleksja może trochę przewrotna, ale to sprawił Twój wiersz... serdeczne pozdrówki :):)
Sfinks13 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 alunko zobacz jak wiosenka to latko, a jak wiosna to lato zresztą sama jesteś dobra w te klocki i zrobisz jak uważasz, ale tęsknota to uczucie wzniosłe i odnośnie patosu nie ma o nim mowy, gdyż to nie rzecz, ale znów no ta kwiecista wiosenka serdecznie i ciepło 13
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 ładnie...przyjmij, że tak skromnie napiszę, że piękne są polne ulice gdzie promyk sięga i trawa J.
aluna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, zainspirowałaśmijają lata zdjęć przybywa (każde coraz starsze) i tylko kamyk ten sam po miłości choć jesteś jej już nie ma a szkoda czy nie można by odwrotnie? moja refleksja może trochę przewrotna, ale to sprawił Twój wiersz... serdeczne pozdrówki :):) Nawet nie wiesz jak miło...Droga Krysiu...zainspirowałaś! Całuski!
aluna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ooooj ale...pięknie Judytko! Serdecznie!
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ooooj ale...pięknie Judytko! Serdecznie! chociaż to się przyda Tobie czy komuś tam innemu proszę i wzajemnie
aluna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli pl chciałaby mieć go w garści :| tylko kamyki się temu poddają, zresztą ja wiem, czy one też? czułkiem :)) My,wy ,oni ,one, ... poddają się nie śmiem wątpić! Pozdrówka!
aluna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Poddają ...a potem cierpią! :(
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Cieszę się że czytam Twoje. Lubię je... słodkie. Miłego...
aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Mirku za... słodkie..i pozdrawiam serdecznie! Ania
Bea.2u Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem dlaczego, ale mnie urzekają takie wiersze. czyściutki, delikatny, wrażliwy. buziaki /b
aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Łooooj ....nie pisz tak ...bo ja taka zaraz blekam !Tak ostatnio mi się życie gmatwa....be! Ale co tam jutro się wyprowadzę z tego świata...! Nawet nie wiem dlaczego Ci to piszę może ....a może wiem...! Całuski!
Bea.2u Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to zapraszam do siebie, może w moim będzie inaczej ;) w towarzystwie fajnie popłakać, tak na dwa glosy. slyszysz to?? buziaki, lecę do domu auuuu! /b
aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jak dobrze ze jesteś Bea! Jak dobrze nawet nie wiesz ...jak! Uściski!
aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Dzięki dzie wuszko za...! Jak dobrze , że podzielasz...! Serdeczności!
Bea.2u Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzie wuszko, to wspaniałe, że dzielisz się swoimi uwagami. są cenne. każda polemika wnosi nową wartość pozdrawiam /b
Rekomendowane odpowiedzi