zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 i tak oto przy współpracy Jacka Sojana i Zdanowskiego Bogdana alias bezet, z kopnięcia Pchły Szachrajki , poszły do rozruchu moje wierszyczki wybrane i udoskonalone:))))) tudzież zobrazowane. Chętnych pooglądania i poczytania zapraszam serdecznie. jaby co, podaję swój meil [email protected]
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja Cię tu pozdrawiam, jak cholera, Sławomiro Żałkowska! ;D
aluna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Podglądnę , poczytam...i oczywiście GRATULUJĘ z całego serca Droga Stasiu!!! Całuski!
emil_grabicz Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Gratuluję serdecznie Stasiu, nowego, ważnego wtajemniczenia z Poezją. Cmokaski w obcaski i pozdrowienia. :)
zak stanisława Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja Cię tu pozdrawiam, jak cholera, Sławomiro Żałkowska! ;D hehe DObre, mam więc nowe nazwanie:))) dzięki Bogdanie
zak stanisława Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Elilu, cmokas w lokas:))
zak stanisława Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki alunko!!!!
Dżygita Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Stasiu kochana to nie zapomnij o mnie!! Bardzo się cieszę, że się wydałaś - w końcu:)))
zak stanisława Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, jakżeby inaczej kochana Dżygi, wiesz że jaknajbardziej TAK cmook w nosy!!!!
aluna Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki alunko!!!! A ja tak bardzo chcę mieć Twój Stasiu tomik ...gdzie go kupić?! Ania
zak stanisława Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki alunko!!!! A ja tak bardzo chcę mieć Twój Stasiu tomik ...gdzie go kupić?! Ania aniu, podaj adres, wyślę ci z dedykacją,każdy dostaje inną, coby nie miał nikt do nikogo:))) cmook
Judyt Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 to jest kobieta która kocha ludzi(: J. oczywiście gratuluję
Iwi25 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Nie znam, nie czytałam ale zostawiam gratki serdeczne:) Takie wydarzenie to kolejna randka z poezją,super...;)!
zak stanisława Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 moje panie, kłaniam się nisko, pozdrawiam i dziękuję, jakby co można przeczytać, jeszcze kilka mam :PP\hihi
Rekomendowane odpowiedzi