Zuźka Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Takie pytanie mam do forumowiczów: jak często wchodzicie na orga? Bo ja już się chyba uzależniłam, minimum raz dziennie zaglądam ;) Pozdrawiam Zuzka
Rachel_Grass Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 a my musimy z Tobą koo-pytko, co? ;) z raz dziennie bydzie, ale coraz częściej dla zasady
aluna Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 To jest jak mała czarna ...zależy ile wypijamy....?! Serdecznie!
BARBARA_JANAS Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Rano do kawy... W południe z ciekawości... Wieczorem z przypadku...
Zuźka Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tam rano kawę w biegu wypijam, bo mój budzik jest irytująco posłuszny - zawsze zgodzi się na "jeszcze pięć minut" ;) Za to później mam podobnie - z ciekawości i z przypadku, przynajmniej ze dwa razy, jeśli mam możliwość ;)
mały_dzielny_toster Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Zasadniczo wbijam co godzinkę :)
Alina Namalinach Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 kiedy chwila wolna, więc góra dwa razy na dzień, ale na krótko, niestety...:-)
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 teraz już tylko forum dyskusyjne prawie, wiersze czytam raz na miesiąc, albo częściej, jak sam zamierzam coś podrzucić ;P
JacekSojan Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 ja tak lubiem wchodzić i wychodzić...perypatetyk genetyczny; tak mam! :)J.S
Przemysł Ś-wiersz-cz Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Ja pozwolę zacytować fragment jednego z kabaretowych skeczów: "- Pali pan? - Jak mam to palę." :) Jak wejdę to wejdę, ale z reguły wchodzę często, codziennie lub co drugi dzień, po dwa, trzy razy w tym jednym dniu.
Rekomendowane odpowiedzi