Waldemar Talar Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 żadne z wielu słów co dzień wymawianych nie jest tak wymowne dla nas ani uwielbiane jak to jedno jedyne któremu już na początku zaistnienia świata nadano najpiękniejsze z imion po prostu -matka
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 pamiętam i nadal, a może jeszcze bardziej się podoba serdecznie pozdrawiam :)
Sfinks13 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 ten wiersz już komentowałem, więc jeszcze raz klasyka poezji serdecznie 13
Wilcza Jagoda Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 sie wzruszyłąm :) pozdry Waldemarze W
Waldemar Talar Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo cieszy mnie że że może jeszcze bardziej podoba się Krystyno . Jeszcze raz dzięki za ten i poprzedni kom. dużo słońca życzę w ten pochmurny dzień
Waldemar Talar Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I ja również jeszcze raz bardzo dziękuje za miłe słowo . miłego dzionka życzę
Waldemar Talar Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się że tak poruszył. Dzięki za wgląd i pozd.Jagodo. udanego dnia życzę
okruszek i orzeszek Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 piękny wiersz, porusza serce i koi jak uzdrowieńczy balsam serdecznie pozdrawiamy :):)
Marlett Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Talarku Wzruszyłeś wierszem:) Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze raz dziękuje wam za ponowne odwiedziny i za miły kom. miłego popołudnia życzę
Waldemar Talar Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dobrze jak czyjaś pisanina wzrusza Marlett . Dziękuje za ponowne przeczytanie jak i w warsztacie . miłego wieczoru życzę
Rekomendowane odpowiedzi