Grażyna_Kudła Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 budzisz mnie rankiem do szkoły "pora wstawać - śniadanko" po lekcjach radzisz odpocząć by jutro do pracy na siódmą tłumacząc wszystko cierpliwie pomagasz wybrać suknię ślubną Mamo Tobie pierwszej chcę wyznać zostaniesz babcią ps.pozdrawiam wszystkie Mamy jakie tu mamy oraz Mamy wszystkich tu piszących serdecznie Grażyna
aluna Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuje Grażynko za piękny wiersz ...no i życzenia!!! Milo bardzo ...miło poczytać w taki dzień ciepłe prosto z serca! Dziękuje!Wierz mi czytałam go ...i poblekło mi się! Uściski!
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Piękna, wzruszająca laurka i zaskakująca niespodzianka (przemiła!). Sama czekam z utęsknieniem na ten dzień, kiedy usłyszę "zostaniesz babcią" :) Dziękuję za przepiękne życzenia i wzajemnie RADOŚCI I CIEPŁA! Pozdrawiam serdecznie Grażynko :)
Sfinks13 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Bardzo ładnie napisana miniaturka na okoliczność MAM serdecznie 13
Grażyna_Kudła Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Alunko cieszę się że poczytałaś bo tak właśnie do poczytania w ten dzień coś chciałam dla Mam a jeśli wzruszył... mnie też dziś wszystko wzrusza, bo to taki dzień Krysiu życzę by tęsknota nie trwała zbyt długo również dziękuję za życzenia Sfinksie cieszę że spodobała się laurka tak chciałam coś dla ukojenia bo od wczoraj coś nerwowo na warsztacie życzę wszystkim miłej nocki Grażyna
Sfinks13 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 nerwowo w warsztacie, a to czemu? Nerwy Grażynko lepiej zostaw na farmazony i frazesy w innych działach, a tam przecięż POLONIŚCI z gramatycznymi błędami swoich dzieci, czyli wierszy , a te twory to już inna sprawa, gdyż może mają dauna ciężko powiedzieć serdecznie 13
Poskromiciel_Piura Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Aż się wzruszyłem, a rzadko mi się to zdarza... może dlatego że się nawaliłem jak minotaur, nie wiem... ale życzenia ładne-dołączam się do nich, mimo że święto już minęło.
Grażyna_Kudła Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to długo świętowałeś:) ale jeśli napisałeś taki miły komentarz to chyba z tym "nawaleniem" nie aż tak... pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi