Adam Rozezweig Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Oszczerstwa! Kalumnie! Stereotypy! Grubymi nićmi szyte! tania ta gierka! Jeden winny u was w łeb wbity! Mamo! nie wziąłem tego cukierka ! (strzeliłem byka w tytule i nie umiem go zmienić)
Pablo_Pikaso Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. usuń wiersz i wklej ponownie zanim będą komentarze
Magda_Tara Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 a na cholerę poprawiać !! tytuł stał się intrygujący!!!! sam w sobie stanowi dzieło !!!! :D :D
kasiaballou Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie tylko w tytule - po {!} też z wielkiej, albo wsio maleńkimi rudzikami ;) monty python to_to nie jest, ale .... całkiem przaśny :D!
Poskromiciel_Piura Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Nie przejmuj się, poza tytułem jest w porządku :)
aluna Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Najważniejszy przekaz...! Podobalski! Serdecznie! PS. jak walniesz ...byka ...to usuń ...i wklej ...od nowa...ale jeżeli nie ma postów! Serdecznie!
Robert_Siudak Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Monty Phyton nie, ale całkiem niezłe :D, fajne jako część większego zbiorku tego typu tekstów. Pozdrawiam R.
Sfinks13 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 ciekawy przekaz podoba się serdecznie 13
Rekomendowane odpowiedzi