Wiechu J. K. Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Urojenie Słowna przybłęda Marazm Nie kolęda Utracenie Boska filantropia Siódme niebo I co tam jeszcze... Nagi Adam Goła Ewa Naokoło drzewa Liść figowy Dwuwymiarowy Dobra i zła I co tam jeszcze... A potem upadek Wygnanie Czekanie Poeta Bóg Duch nad wodą fruwał Syn się rodził Świat wyswobodził Raj...jak długo jeszcze Czekania Do odzyskania Październik 2008
teresa943 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 ojej, automatyczny enter!!! to mi wygląda na notatkę na marginesie jakiejś książki lub ściągę do egzaminu... pozdrawiam :)
moni mada Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Super przez przegromne "S" :) Niesamowite skróty myślowe, biegam od początku do końca i tak w kółko :) Wiele treści w kilka słów. pozdrawiam
Alina Namalinach Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Adam to nagi a Ewa zaraz goła?;-D....podoba mi się...wiersz, rzecz jasna.serdeczne pozdrowienia;-D
Sylwester_Lasota Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Początek nawet całkiem niezły, ale za od połowy wysokości jakby napięcie spada. Może dlatego, że zbyt przewidywalny. Pozdrawiam.
Wiechu J. K. Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem co masz na myśli pisząc: "automatyczny enter!!!" dzięki Krysiu za odwiedziny :)
Wiechu J. K. Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moni mada, dziękuję za komentarz i odwiedziny :) pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Alino :) Chciałem aby powtórzenia nie było, dlatego Ewa jest tam "goła" :) pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam cię Sylwester! Napewno jest sporo racji w twoim komentarzu. Fajnie, że przeczytałeś. pozdrawiam
Alina Namalinach Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Witam Alino :) Chciałem aby powtórzenia nie było, dlatego Ewa jest tam "goła" :) pozdrawiam A to tylko takie spekulacje dla żarciku, racja powtórzenie jak najbardziej nie wskazane:-)
Alina Namalinach Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Coś mi cytat u góry nie wyszedł jak trzeba.
Wiechu J. K. Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A żarcik "nagi" i "goły" - fajny bo wesoły :))) pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem co masz na myśli pisząc: "automatyczny enter!!!" dzięki Krysiu za odwiedziny :) sorki, to taki pierwszy odruch...pomyślałam dość przewrotnie "zaciął mu się klawisz enter" :):), teraz myślę, że to było zamierzone :) serdecznie pozdrawiam Wiesławie:)
Rekomendowane odpowiedzi