anna_rebajn Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 uśmiecham się do siebie gdy mówią o miłości że tyle lat tak łatwo i lekko nam poszło że trzeba mieć szczęście w tym gównianym świecie tak razem nienaniby z obrączkami na palcach serdecznych więc milczymy udając że wiemy o co chodzi bohaterowie kamienicy śmierdzącej kotami przewijamy się pomiędzy kwiatami z butelką szampana w trzęsącej się dłoni zamykamy drzwi za ostatnim gościem krzątając się cicho pomiędzy gestami potykamy się o niechciane wspomnienia bezradni jak dzieci tak bardzo uważni
Bernadetta1 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 bohaterowie Aniu...popraw.Pozdrawiam ciepło:)
anna_rebajn Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :-)) - od razu poprawiłam.
Sfinks13 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Ładny opis przemijania serdecznie 13
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Prawdę napisałaś - trzeba mieć szczęście, a tendencje są takie, że o nie coraz trudniej i nic nie wskazuje na to, żeby miało się to zmienić. Dobry wiersz, a życie jak chwila. Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 znów się podoba:), świetnie piszesz,J.
teresa943 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 ładnie o powszedniości w szczęściu serdecznie pozdrawiam :) Krysia
pannaK Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zatrzymałam się, zrobił na mnie duże wrażenie. Przemyślany, dojrzały wiersz o tym, co nie jest na pokaz, lecz o tym, co naprawdę ważne. Pozdrawiam.
Wilcza Jagoda Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno, czytam cie , lubię- oczywiscie, ale gówniany świat mnie drazni to raczej my jesteśmy gówniani, bo my tworzymy ten świat a świat sam w sobie jest pikny ot, co nisko WJ>
Waldemar Talar Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno, czytam cie , lubię- oczywiscie, ale gówniany świat mnie drazni to raczej my jesteśmy gówniani, bo my tworzymy ten świat a świat sam w sobie jest pikny ot, co nisko WJ> Jagoda ma rację - mnie też drażni - gówniany - ale decyzja jest twoja więc ją szanuje. A wiersz bardzo się podoba - ponieważ jest szczery mimo że jego niektórzy bohaterowie w to nie wieżą. pozd. zachwycony - Waldemar
anna_rebajn Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno, czytam cie , lubię- oczywiscie, ale gówniany świat mnie drazni to raczej my jesteśmy gówniani, bo my tworzymy ten świat a świat sam w sobie jest pikny ot, co nisko WJ> Jagoda ma rację - mnie też drażni - gówniany - ale decyzja jest twoja więc ją szanuje. A wiersz bardzo się podoba - ponieważ jest szczery mimo że jego niektórzy bohaterowie w to nie wieżą. pozd. zachwycony - Waldemar Zastanawiałam się czy ktoś mi to wytknie. Ten zwrot miał służyć jako zwrot używany przez ludzi rozczarowanych do życia i rzeczywistości (czasami się go słyszy) - specjalnie go użyłam dla uzyskania większego kontrastu. Taki był zamysł. Ale dobrze, że to wyłowiliście, bo sama się nad nim zastanawiałam. Pozdrawiam ciepło. anna
Rekomendowane odpowiedzi