Pablo_Pikaso Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 byłaś oddana połową mi a resztą temu drugiemu dałem po gębie będzie czyste powietrze
Sfinks13 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak widzę ten wiersz i sorki za zmiany, ale tak to czuję i postrzegam, to tylko sugestia jednak ciekawy temat serdecznie 13
aluna Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale dałeś Poblasko ...! Ha ...ha...dobrze że oczyściłeś...! Pozdrowionka!
teresa943 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie! trzeba dbać o czystość powietrza :) nawet piorąc...po gębie :) serdecznie pozdrawiam Pablo :)
Pablo_Pikaso Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak widzę ten wiersz i sorki za zmiany, ale tak to czuję i postrzegam, to tylko sugestia jednak ciekawy temat serdecznie 13 Sfinksie jakkolwiek... cieszy że czujesz dzięki za ciekawy szacuneczek
Pablo_Pikaso Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale dałeś Poblasko ...! Ha ...ha...dobrze że oczyściłeś...! Pozdrowionka! Aluno faceci tak mają "piorą" sprawy w swoje ręce skuteczniejsze od medytacji:) szacuneczek
Pablo_Pikaso Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie! trzeba dbać o czystość powietrza :) nawet piorąc...po gębie :) serdecznie pozdrawiam Pablo :) oj Tereso jesteś drugą kobietą popierającą pranie po... czy nie grozi nam zamiana ról? a co to zresztą za różnica kto jakiego prania dopilnuje byle było czysto:) dzięki za wizytę i radę szacuneczek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 O tak, dobre. Właściwe podejście, wierszowo-życiowe. Ja też już oddycham świeżym powietrzem. ;) Pozdro KKK
Pablo_Pikaso Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam rozumieć że było ... pranie:))) dzięki za depnięcie szacuneczek
Bernadetta1 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 chyba Peel zareagował prawidłowo;)a wszystko przez kobietę , jak to zreszta zawsze bywa:):)pozdrawiam:)
Pablo_Pikaso Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kobieto dla której władcy świata zawsze swój ostrzyli miecz Ty dla której płyną lata nigdy naprzód zawsze wstecz Tyś jedyna życia treść przeto piszę wiersz na Twoją cześć trzeba walczyć Bernadetto (kobietto) :))) ale nie z kobietami tylko o nie jak to zawsze bywa... szacuneczek
teresa943 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie! trzeba dbać o czystość powietrza :) nawet piorąc...po gębie :) serdecznie pozdrawiam Pablo :) oj Tereso jesteś drugą kobietą popierającą pranie po... czy nie grozi nam zamiana ról? a co to zresztą za różnica kto jakiego prania dopilnuje byle było czysto:) dzięki za wizytę i radę szacuneczek spoko...każdy niech będzie sobą, ale dla czystości powietrza to i ja jako kobieta sprałabym jak nic po...lubię czyste powietrze :) serdecznie pozdrawiam Pablo :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Pablo ja też sprałabym... zapisuję się do tego klubu:))) pozdrawiam
Pablo_Pikaso Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzielne kobiety same dadzą sobie radę szacuneczek
Bernadetta1 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kobieto dla której władcy świata zawsze swój ostrzyli miecz Ty dla której płyną lata nigdy naprzód zawsze wstecz Tyś jedyna życia treść przeto piszę wiersz na Twoją cześć trzeba walczyć Bernadetto (kobietto) :))) ale nie z kobietami tylko o nie jak to zawsze bywa... szacuneczek ech Poeci;)...no i co my biedne mozemy?;):):)pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi