Katarzyna Leoniewska Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 bogowie gadają o zwielokrotnieniu odbić liczą na palcach objawy świętości zaszczepieni wypożyczoną modlitwą odczyniamy lata świetlne utraceni dla pamięci po drugiej stronie czasu inscenizują upadek akt zamurowanych ust tonie kusicielka Charona
Sfinks13 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Ciekawy grecki klimat i podoba mi się puenta, tylko czy tonie w Styksie? sredecznie 13
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Lepiej nie kusić Charona. Stary i z zasadami, bezlitosny przewoźnik. Może lepiej z jego bratem być za pan brat. Się podoba. Pozdrawiam KKK
teresa943 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 tonie kusicielka Charona w zestawieniu z tytułem daje wiele do myślenia, podoba misie Kasiu:) serdecznie pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 podoba sie:)jest z gatunku tych przepelnionych metaforami a jednak z wyczuciem:)Ja z reguły wole proste wiersze, ale nie ukrywam ,ze do Twoich mam sentyment;)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi