Sfinks13 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 znów spotykamy się wieczorami by zniszczyć ludzkie spojrzenia które z zawiści przeszywają na wskroś niewinne dusze miłość chowamy w kieszeniach udając że się nie znamy gwiazdy na bezchmurnym niebie udzielają nam błogosławieństwa świat nie jest dla nas stworzony gdyż niszczy podstępnie ciała jesteś piątą porą roku dla zazdrości jest ona nieznana
aluna Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Cała w zachwycie ...bo kocham poezję mówiącą o miłości! I już...!!! Uściski!
teresa943 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 bardzo ładnie a to szczególnieświat nie jest dla nas stworzony gdyż niszczy podstępnie ciała jesteś piątą porą roku dla zazdrości jest ona nieznana pozdrawiam serdecznie :)
Judyt Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 fajnie o człowieku jako piątej porze roku(: no i kto nie powie że każdy ma w sobie coś wyjątkowego, tyle o ile nabazgrała(:J.
bazyl_prost Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 tak młodo nam snuje się nić zapomnienia tak zwykle pustynia zasypie, zasnuje i woda, ocean wchłonie nas
Sfinks13 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alunko dzięki za tak miły komentarz, ja wiem że kochasz poezję i to kiedyś się przeistoczy, że inni Twoje wiersze pokochają, gdyż to co przekazujesz innym, to do Ciebie powróci, czyli skoro ty kochasz, to i inni pokochają serdecznie 13
Sfinks13 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Krysiu zaskakujesz mnie ,, Mistrzu", ale skoro tak sądzisz to już wiem , że jest ok, gdyż cenię Twoje zdanie serdecznie 13
Sfinks13 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko dziękuję za przychylne zdanie o wierszu i odwiedziny serdecznie 13
Sfinks13 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ładny kawałek poezji daje do myślenia dzięki za odwiedziny i strofę serdecznie 13
Rekomendowane odpowiedzi