Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 kolekcję zapachów zebraną na skórze klejem dotyków żywe wspomnienie namiętności włosów nieporządek myśli spocone nagłym pożądaniem nim odpłyną z ciepłej słabości ciała pozbawionego ciężaru gdy przez brzeg wanny przeleje się zmęczenie
Pablo_Pikaso Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie jeśli mowa o pożądaniu to u mnie rozwaliłoby się przez ten klej a z drugiej strony... de facto tak to wygląda szacuneczek
Sfinks13 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 mnie się ten klimat podoba serdecznie 13
aluna Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Krzysztofie ...pięknie...! Ja także bym to... klejem zamieniła na ...kolekcję...! Ot takie moje...! Pozdrawiam!
teresa943 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 wspomnienie namiętnosci...no tak, to może wywołać pożądanie pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 kolekcję zapachów zebraną na skórze klejem dotyków żywe wspomnienie namiętności włosów nieporządek myśli spocone nagłym pożądaniem nim odpłyną z ciepłej słabości ciała pozbawionego ciężaru gdy przez brzeg wanny przeleje się zmęczenie hmm...no nie wiem jak zapisać, ale zdaje się "pożądanie"- raczej bym usunęła tutaj, taka mała sugestia ma, bo zdaje się chodziło nie tylko o część z całości miłości, ale samo sedno(...)J.serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem wszystko przez ten klej. ;) Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Klimat ociepla się. Ciepło. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, widzę że klej budzi mieszane doznania. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miało być troszkę erotycznie. ;) KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całość jest ważna tylko, jeśli wszystkie składowe są zachowane. Może czasem i te, które sprawiają wrażenie niedopasowanych. Znaleźć sedno jest trudno, zwłaszcza w miłości. Każda miłość jest inna. Tak mi się wydaje. Pozdrawiam KKK
Judyt Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całość jest ważna tylko, jeśli wszystkie składowe są zachowane. Może czasem i te, które sprawiają wrażenie niedopasowanych. Znaleźć sedno jest trudno, zwłaszcza w miłości. Każda miłość jest inna. Tak mi się wydaje. Pozdrawiam KKK ano prawda Krzyś, tylko żeby to właśnie całość, nie każdy to widzi( a tak sobie dlatego zwróciłam uwagę); J. serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam tą wannę, ale i tak cały czas zajęta. Sam kąpię się u sąsiadki. ;) Pozdrawiam KKK
Rekomendowane odpowiedzi