aluna Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 księżyc na niebie kuliście zatoczył cholernie przygnał złości straszne puszczę rolety i nie poddam się złudzie skrajności przesądom złożę ręce i spokojnie odpłynę modlitwę powierzam w górę
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Cóż te kobiety mają z tym księżycem? Znam taką co gada przez sen do niego. Pozdrawiam.
Pablo_Pikaso Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stoicko wobec złości, bardzo walecznie Aluno, a gdyby tak zakończyć marzenia powierzone modlitwom tylko nie wiem czy sens... szacuneczek
aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Mirku za czytanie...! Nie znoszę bezsennych nocy w pełni księżyca...odnoszę wrażenie że na złośc świeci żebym nie spała! Serdecznie!
aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stoicko wobec złości, bardzo walecznie Aluno, a gdyby tak zakończyć marzenia powierzone modlitwom tylko nie wiem czy sens... szacuneczek Poblasko walczę a jak...! Już zmieniłam także mnie tam cosik nie pasiło...ale po bólu! Serdecznie!
teresa943 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 wiesz, ja bym pointę dała bardziej wieloznaczną np. "w górę"; wcześniej jest mowa o złożeniu rąk, więc wiadomo, że chodzi o modlitwę... ale to takie tam moje...marudzenie :) serdeczności :)))
aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Marudź ,marudź ...bo to lubię u Ciebie Droga Krysiu! Serdeczności!
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Aluno ile ja mam takich księżycowych bezsennych a jeśli bez księżyca to znów bezsennie natchnione czasem i modlitwa nie pomaga pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Chyba zbędne to "cholernie"? Choć i ja miałam tendencję do nadużywania tego słowa, nawet jeśli nie w wierszach ;) Pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to jesteśmy bratnie dusze Grażynko! Uściski!
aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie Kasieńko! Uwierz nie znoszę wulgaryzmów itp....ale bardzo chciałam dobitnie wprost podkreslić nienawiść do ...przesądów,pełni księżyca i bezsennych nocy! POZDROWIONKA!
aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dogi Andrzeju serdecznie za ...spodobanie! Serdeczności!
Rekomendowane odpowiedzi