Witold Marek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Z własnego życia raczej nie znalazłem, ale z czyjegoś - tak, dużo. I koniec tego był jednym z tych gorszych. Poezja momentami dosadnie, ale jak najbardziej poezja. Pytanie dodatkowe, dla mojej głównie ciekawości: Czy nie boi się Pani wejścia swojej twórczości w rejony zbyt hermetyczne, autobiograficzne, więc zbyt trudne w odczytaniu dla innych, dla ludzi spoza sfery Pani życia? Jak na razie oczywiście to Pani nie grozi, co widać po licznych komentarzach do tych wierszy. Pozdrawiam ciepło :) [sub]Tekst był edytowany przez Witold Marek dnia 17-08-2004 13:19.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzieki nie oabwiam sie tego zbytnio bo wiem gdzie jest granica... są wiersze autobiograficzne, jakis katharsis, jakieś opowieści... tak lubie pisać najbardziej, ale często też sięgam po cos nowego Tera
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cóż Terciu.. jakoś nie tak po Twojemu.. :) za "jasno" tutaj :)) (w rozumieniu, że zbyt czytelnie) no cóż "- pilnuje moich piw" to mi najbardziej przeszkadza chyba.. te piwa z pawiami mi się kojarzą (sory) no i niestety, pomimo wszystko jakoś nie dociera do mnie całkiem ten wiersz Terciu są momenty, które robią na mnie wrażenie ale całość nie za bardzo.. przykro mi.. czekam na wielki "kombak" :)) pozdrawiam Emilka
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzieki Emilko.... postaram sie 'skombaczyc' hahahah... ale to juz staryy wiersz tylko tak go wyciagnęłam... a ze nei mój styl to wiem :)) dzieki Tera
Alicja Powroźnik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 i znów wróciłam do tego wiersza...nie mogłam się powstrzymać...pierwsze co zrobiłam po powrocie z wakacji. pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi