ula Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 przy oknie biała niewidoma pani śpiewa w takt pierzastych nut na drutach ze złożonymi dłońmi ludzie pod nią zwalniają nikt nie ma czasu żeby stać nawet pod balkonami słuchać może kiedyś pośpiech rozwiąże się wraz ze sznurowadłem tymczasem piosenka spada jak leniwy liść zbyt ciężki nawet dla wiatru
Niemy Krzyk. Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Sympatyczna ta "piosenka':) Pozdrawiam ciepło..(:
ula Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, chociaż nie wiem co dokładnie masz na myśli, mówiąc że "sympatyczna":)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 W moim klimacie. Czekam na następny. Pozdrawiam KKK
ula Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi, dziękuję na pewno coś wkrótce się wykluje;)
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 smutna i wymowna ta piosenka podoba się serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi