teresa943 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 wpadłeś z samego rana wzburzonypewnie znów po domowej scysji spytałeś co bym od ciebie chciała zadrżałam tuląc zmieszanietak bardzo pragnęłam słodyczy ale twój wzrok był niecierpliwy więc skrzętnie kryjąc łzy uwolniłam westchnienie jeśli możesz podaruj mi bukiecik niezapominajek wilgotnych od porannej rosy w czułym dotyku wzruszenia delicje i marcepany prostoty wpleć w zieleń oczu urok magicznej mocy pocałunków pod latarniami gwiazd podaruj mi siebie nie falsyfikat
Pablo_Pikaso Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 po domowej scysjii do kochanki a to z niego oryginał rozdaje tylko cierpienie szacuneczek
teresa943 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wierny z Ciebie czytacz i koment ok:) dziękuję serdecznie pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Słodycz i prawdziwość suto zakrapiana łzami... Wiersz nawet, nawet :)
teresa943 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to w życiu... Dziękuję Kasiu :) Miło, że zajrzałaś. Pozdrawiam.
Grażyna_Kudła Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem tyle się wszystkiego nazbiera, że wstchnienie baaardzo pragnie uwolnienia ale nie zawsze przyniesie ulgę bardzo ładnie, to westchnienie Pozdrawiam
Niemy Krzyk. Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Smutny..ale uroczy:) 'podaruj mi siebie nie falsyfikat'- koniec bardzo mi się podoba. pozdrawiam ciepło..(:
teresa943 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem tyle się wszystkiego nazbiera, że wstchnienie baaardzo pragnie uwolnienia ale nie zawsze przyniesie ulgę bardzo ładnie, to westchnienie Pozdrawiam prawda, nie zawsze, ale mimo wszytko choć odrobinę jest lżej... dziękuję Grażynko :) serdecznie pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję :):) odwzajemniam cieplutkie pozdrówki
aluna Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Łoojejku śliczności coś dla mnie ...extra Krysiu! Uściskuje!
teresa943 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogromna radość, że Ci przypadło :) Dziękuję Aniu. Buziaczki!
adolf Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 bardzo fajnie napsiany, niby klasyvzny wiersz biały, ale czytając przypomina bardziej strunę na którą nawlekł ktoś słowa, same układające sie w melodię wiersza, potegując jego ciepło i wydźwięk :) fajnie łaczysz prostotę z bogactwem poetyckim :) proste metaforki przepaltając się ze złożonymi spraiwają wrażenie czegoś przyziemnego co jest nieziemskie, taki paradoskik :)))) a ogolnie to ładny ;) pozdr.
teresa943 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adolfie! Jak ja lubię Twoje komentarze! "wrażenie czegoś przyziemnego, co jest nieziemskie"... dzięęękuję :)))) Serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi