Anna Karolina Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Nie szuka domu a jednak współczynnik feminizacji rośnie rośnie Romeo bezdomny Romeo paleta dam, arystokratek i chłopek bezdomny Romeo w idealnej sytuacji bezdomny Romeo gdy zechce odwiedzi każdą z nas...
Anna Karolina Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 "współczynnik feminizacji" zawdzięczam zeszłorocznym przygotowaniom do matury;) życzę powodzenia wszystkim poetom piszącym maturę :)
Archie_J Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Tylko czy każda go przyjmie? Ten Romeo wcale tak łatwo nie ma, a feminizacja niekoniecznie mu pomaga ;) Jako, że jam maturzysta, to "nie dziękuję", pozdr.
Anna Karolina Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Feminizacja pewnie mu nie pomaga, ale współczynnik feminizacji owszem, ponieważ jest to liczba kobiet przypadająca na jednego mężczyznę:) a skoro rośnie....to ma wybór:)
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 jeśli współczynnik feminizacji jest wyższy niż jeden to tylko dlatego, że kobiety żyją dłużej...chyba, że współczynnik feminizacji ująć metaforycznie(przybywające samotne kobiety)...ale ja oprócz samotnych kobiet mam przed oczami przybywającą ilość starszych pań. Mimo czepiania się, nie jestem bezwzględnie na nie, myślę, że jak będziesz pracować to szybko zaczniesz pisać coraz lepiej.Szukasz pomysłów, które nie są powtórzeniem czegoś co już było i za to plus. Pamiętaj, że nie jestem Alfą i Omegą, Pozdrawiam
Anna Karolina Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Każda kobieta jest potencjalną Julią:)dziękuję za komentarz:)
Rekomendowane odpowiedzi