Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niewielka planeta w kącie bardzo pusta flaszka po ambrozji diabła że mieszka wysoko i tłok na ulicach przyjdzie parę minut na tę śmierć poczekać czy się denerwuje kto to wie nie widać może odrobinę na ciszę i spokój a bo to drażniące sam na sam z myślami nie ma kto wyrzucić ‘co o wszystkim sądzi’ * ucięli ci Różę ciach tak ucięli ciach [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 29-07-2004 23:28.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz całkiem niezły... końcówka beznadziejna Tera
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo dobry, żeby był swietny trzebaby było coś z końcówka zrobić: o ile "ucięli ci Różę ciach tak ucięli " jest świetne to potem wszystko się psuje (i w ogóle te pojedyńcze wyrazy burzą mi rytm czytania... naprawdę ciekawy test (ażmi się chce powiedziec że piękny, ale nie wiem czy pasuje ;) ) pozdr [sub]Tekst był edytowany przez klaudiusz dnia 26-07-2004 23:17.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 do piękna mu Klaudiuszu chyba troszke jednak brakuje, ale ma w sobie coś co urzeka... moze gdyby autor tą końcówke poprawił... np. byłaby tak zacna jak początek... też nazwałabym to pięknym utworem Tera
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale Twoim zdaniem problem tkwi głównie w 'formie' końcówki czy w 'merytorycznej treści'?
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło, że wpadłaś - niestety nie bardzo wiem co z zakończeniem jest 'nietak' jesli się dowiem obiecuję popracować pozdrawiam [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 26-07-2004 23:14.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzisiEj jakos nie mOm do tego głowy... myśle że zarówno merytoryka jak i forma podupadła na sam koniec - ostatnie dwa dwuwersy... jakos to zmienic wogóle... bo wiersz tego wart... Tera Od tej pory zawsze będe do Ciebie zaglądała...
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ, cholera, to puenta tak zwana:) a poważnie - zastanowie się na nimi a co do Twojej obietnicy - bardzo mi miło pozdrawiam serdecznie
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba w obu... forma, jak juz mówiłem, burzy mi płynnosć czytania, a treść, właściwie nie wnosi chyba ona nic ważnego (ze został mały(czyli sam) to chyba oczywiste... w wersji aktualnej, bardziej by mi się podbało gdyby w ogóle to wyciać, ale mam wrazenie, ze tam można jeszcze cos waznego/ciekawego napisać... a może właśnie uciać? tak jak tę rózę... chyba skłoniłbym się to ciecia...ale to Twój wiersz... pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz trąca prozatorstwem ale skoro to wiersz to niech wierszem będzie - rzeczywiście łamie go końcówka - jakby lekkoatlecie przy mecie zbrakło tchu - ale pomysł plus"i"owy MN
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak... tylko wtedy co z księciem?
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Michale, kawa na ławę powoduje lepkość. Moim zdaniem: - zmienić tytuł, - całkowicie zaniechać końcówki, czytelnik sam się domysli, że biega o księcia, - "flaszka po truciźnie" zatruwa - spróbować omówienia. Pozdrawiam. A.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zgadzam się z przedmówczynią :)) flaszka po truciźnie - zbyt oczywiste nie zostawiasz nic do "zamyślenia" czytelnikowi :)) i faktycznie końcówka jest beznadziejna gdyby to pozmieniać, wyszedłby naprawdę dobry wiersz może po prostu zostawić do "ciach tak ucięli" ? pomimo niedociągnięć - naprawdę duży plus :)) pozdrawiam Emilka
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popracowałem mając na uwadze Twoje uwagi Joasiu (Tobie także Emilio dziękuję) - mam nadzieję, że efekty moich majsterkowań są zadowalające... a tytułu Joanno nie zmienię ;) pozdrawiam gorąco
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Michale - a cóż to za ambrozja z Hadesu? - nie znam jej - jakby wymuszony dodatek do wiersza - mi nie pasuje MN
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. anu taka metafura:) (wczesniej była trucizna... tylko cii...) że nie pasuje - szkoda:( a czy wymuszona? 'kto to wie/ nie widać' :) pozdrówka
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok - ciiiiiii - nic nie widać MN
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) zmieniam... i tak już zostanie - jak sobie po Twoich słowach przeczytałem raz jeszcze faktycznie brzmiało wymuszenie:) uf
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czoło chylę - i ciii - nic nie widać MN
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i dobrze :) pozdrawiam - A.
Rekomendowane odpowiedzi