Archie_J Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wciąż kłopotów pełnia dookoła co wbijają gwóźdź do mojej trumny wciąż mniej czasu na zabawę i trosk więcej przybywa i wierze głęboko i z nadzieją że wreszcie to się skończy [sub]Tekst był edytowany przez Ariel Jabłoński dnia 26-07-2004 19:56.[/sub]
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeden wielki truizm z błędem ortograficznym w pierwszym wersie... staraj się pisać ciekawiej i mniej dosłownie pozdrawiam serdecznie
Archie_J Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za błąd bardzo przepraszam - machnąłem się, ale już poprawiłem. Uważam, że nie ma pan racji co do dosłowności wiersza. Może ponowne przeczytanie coś zmieni. Ariel
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ten wiersz naprawdę ejst zbyt dosłowny... musisz uzywać jakis metafor... chyba ze chcesz pisać dosłownie - wtedy musisz robic to ajkoś wdzięcznie, subtelenie, w ciekawy sposób. motyw gwoździa w trumnie jest oklepany - musisz zastępować takie zwroty jakimiś metaforami żeby było ciekawsze... czekam na inne wiersze Tera
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zbyt dosłowny jak dla mnie takie "coś" można napisać w pamiętniku ale nie można nazwać tego wierszem w pełnym tego słowa znaczeniu gdzie jakaś zaduma? gdzie chęć zainteresowania czytelnika? nic nie wnosi, nie szokuje, nie zaskakuje zwykłe kilka linijek tekstu - banalnego pozdrawiam Emilka
Kolekcjoner rozczarowań Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeśliby pisać dalej moze byłoby coś o samobójstwie w ciekawy sposób.. niestety. Wyszło przeciętnie i bez życia
Archie_J Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za komentarze. Postaram się poprawić i dostosować do waszych rad i krytyk. Mam nadzieję, że następnym razem was czymś mile zaskoczę. Pozdrowienia Ariel
Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Popieram "przedmówców" Pozdrawiam
Amras_Elensar Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Piaskownica??? To nie tu. A tak na poważnie. To jeszcze przed Tobą dużo pracy. Pozdrowienia
Archie_J Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za komentarze. A co do opini AE to zgadzam się. Przede mną jeszcze dużo pracy. Nawet już zacząłem. Za chwilę mój nowy wiersz. Pozdr Ariel
Rekomendowane odpowiedzi