Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zapomniałam dotyku palców które rysowały mapę mojego ciała koloru słów zawieszoych na gałęzi grzechu przestrzeni kwitnącej zapachem bzów melodię wiatru co na skrzydłach ptaka unosiła w wieczność utkane ze snów tęsknoty błękitu spojrzenia ukrytego w zakamarkach kochanych oczu Pozostały tylko pomieszne obrazy w pamięci. [sub]Tekst był edytowany przez Regina Koch dnia 26-07-2004 19:33.[/sub]
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wydaje mi się, ze "pomnieszne" obrazy z pamięci nie są oznaką zapominania lecz inną dolą - ale może się czepiam - wyciąłbym przynajmniej raz "zapomniałam" MN
Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Może faktycznie o jedno zapomnienie za wiele,poprawię w oryginale,ale bardzo dzięki za uwagi,pozdrawiam
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Regino. Myślę, że Messalin ma rację. Spróbuj wyrzucić w 2 i 3 zwrotce zapomniałam . Jest bardzo dobrze ale myślę, że po takim zabiegu będzie jeszcze lepiej. Pozdrawiam
Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki,wyrzuciłam w oryginale te dwa razy i jest ok.Uśmiechy dla wszystkich czytających wszystkie wiersze.
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a dlaczego nie na portalu? Nie chcesz dać nam przeczytać zmienionej wersji? Pozdr..)))
Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 poprawiłam i chyba lepiej brzmi,winno być zawieszonych [sub]Tekst był edytowany przez Regina Koch dnia 26-07-2004 19:34.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi