Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 W skrzynce ogrodu z balonu przeszłości wylewamy przyjemność mało owocnego istnienia wciąż w nas drożdże młodości pracują choć zapał sklarowany niepowodzeniem opadł i tylko miłość może wzrok zmącić pod drzewa ramieniem dopijamy cierpkość zeszłego lata kolejny raz dociera do mnie awizo przeznaczenia
Agata_Lebek Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W ostatnim wersie zamieniłabym kolejność na "awizo przeznaczenia", brzmi bardziej naturalnie. Pędzenie losu - pomysł rewelka. Dużo masz jeszcze takich ?:) Zdrowia :)
BARBARA_JANAS Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja sobie poucinam... W skrzynce ogrodu z balonu wylewamy mało owocną przyjemność w nas drożdże młodości choć zapał opadł i tylko miłość może pod drzewem dopijamy cierpkość zeszłego latakolejny raz dociera awizo Słonecznie...
aluna Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Czytałam i czytałam ...podoba się i podoba! Serdecznie!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostatni wers zaraz zmienię naturalnie. Pomysłów jeszcze parę mam. A zdrowie się przyda, bo wiśniowe ( lekko pestkowe ) jeszcze jest. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja sobie poucinam... W skrzynce ogrodu z balonu wylewamy mało owocną przyjemność w nas drożdże młodości choć zapał opadł i tylko miłość może pod drzewem dopijamy cierpkość zeszłego latakolejny raz dociera awizo Słonecznie... Poucinane nie jest złe. Ale troszkę nie moje. Co nie oznacza że awizo nie dotarło. ;) Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Ci i pozdrawiam. Krzysiek
Magda_Tara Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 "awizo przeznaczenia" fantastyczne !! :))
Ewa_Kos Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 dla mnie całość do przyjęcia, chociaż po "obcięciu" przez P. Barbarę też nie traci, może nawet ciut zyskuje, jako że wolę oszczędne wypowiedzi:))Ogólnie "wporzo"! Pozdr. Ewa.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Magdo. Pozdrawiam serdecznie KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi że bez obcięcia też do przyjęcia. ;) Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twój zdrowy rozsądek dobrze Ci podpowiada, spróbuj jednak potraktować to awizo jako przeczucie przekazane przez kogoś. Odbierasz je, lecz tak naprawdę nie wiesz, co się stanie dopóki fizycznie nie otworzysz przesyłki. Czymkolwiek by była. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sympatyczna recenzja. ;) Dziekuję i pozdrawam. KKK
Rekomendowane odpowiedzi