mały_dzielny_toster Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 złożona karteczka pod kamieniem- siostro nie lubię ciebie smutnej jestem z mamą tatą i kwietniem pees postaw na moim grobie ul słońce sypie kurkumą pod powieki zaraża wszystko złotem stoję na środku pasieki – nie szukam królowej jestem słodka i lepka jak niebo historia starsza od ciebie wklejona w plastry miodu nie lubię was smutnych tak samo
JacekSojan Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 strofka o kinie (przedostatnia) to piąte koło u wozu - wszystko psuje; a wiersz bajecznie urodny! gratuluję! :) J.S
Pancolek Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Kupuję. Wzięłaś się w garść i zaczęło się uniwersalne pisanie, pisanie do ludzi, a nie od siebie w próżnię. ps: pamiętaj, że każdy cytat MUSI mieć adnotację. Gdy jej nie ma, to kradzież czyichś słów. To a propos adnotacji-widma przy słowach z filmu w poprzednim. + Pancuś
allena Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Bo ładnie i ciepło się zrobiło; podoba się:) a.
H.Lecter Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Nie lubię graficznych wygibasów, to słowa na dopingu... ; ) Wiersz miodnie melancholijny. Dobrze, tosterze. : )
f.isia Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tyle "wyniosłam" ;) -f.isia
Dariusz Sokołowski Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To w boldzie fajniutkie. W reszcie trudno się połapać, dla mnie zbyt avangardovo. Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 pees to taki z nie powiem skąd wzięty jest, efekciarski taki. daj spokój, Tost. ;)
aluna Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Wiedziałaś czym przyprawić...słodkie czytanie! Serdecznie!
emil_grabicz Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 nie mogę tego wszystkiego powiązać. Jak widzę te pszczoły i kurkumę, to znowu Murzyn mi nie pasuje. "jestem słodka i lepka, jak niebo"? Nie bardzo to widzę. Może to sprawa Kurkumy - ostrej jak chili. Pozdrawiam :)
zak stanisława Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podobasie slodki jak miod zloty jak slonce cmook tosterku z podziiekowaniem
Agata_Lebek Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Całość dobrze, ale: "słońce sypie kurkumą pod powieki" - dla takich wersów warto żyć ;) Buźka :))
mały_dzielny_toster Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i pokłopocie ;) Dziękuję serdecznie :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hip hip hurra ;D
mały_dzielny_toster Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja czekam na deszcz, bo mi trawnik żółknie i kurzu tony ... ;) Dziękuję serdecznie :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czuję się pochwalona ;P Dziękuję serdecznie :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tyle "wyniosłam" ;) -f.isia Proszę mi tutaj błędów gramatycznych nie wplatać do utworu :> Ale fajnie, że chociaż to się spodobało. Dziękuję serdecznie :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chociaż tyle :) Dziękuję serdecznie :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dam ;P
mały_dzielny_toster Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi