Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 zanurzona w kąpieli okrągłych guzików o dwóch otworach w poszukiwaniu podobnych przyjaźnią ośmielona znajdując kwadratu zapomniany kształt kątów jaskrawością skaleczona krwawi nieufnością dotyku
aluna Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszyscy jesteśmy takimi krawcami! I to ...znajdując kwadratu zapomniany kształt kątów jaskrawością skaleczona krwawi nieufnością dotyku Fajnie wykorzystałeś metafory...! Serdecznie!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę mnie wymęczył ten tekst. Wciąż nie byłem przekonany czy ma tak brzmieć. Cieszę się, że znalazłaś w nim coś dla siebie. Pozdrawiam ciepło, KKK
Dariusz Sokołowski Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Krzysztofie, tnij! To jest chyba o takiej wątpliwości - "dmuchania na zimne". Mam przeczucie, że da się - krócej! Pzdr
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Krzysztofie, tnij! To jest chyba o takiej wątpliwości - "dmuchania na zimne". Mam przeczucie, że da się - krócej! Pzdr Mów mi Krzysiek i pomóż ciąć. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak może być "Planeta Krawiec" to może być krawiec poeta. ;) Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Się zgadzam z przedmówcą. Pozdrawiam KKK
Rekomendowane odpowiedzi