zak stanisława Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 kolejne lufki na okoliczność niczym huragan burząc przemknęły z czasem potrzeby stają się liczne i wszystko wchłania zachcianek czeluść* miarą jej niespożytej siły były kolejne palce ozdobione fontannami uwielbiał ją i siebie i wszystko co szeptało że jest takim jakim ona chce go widzieć im częściej się zbliżał tym chętniej otwierała nienasycona wciągała go bez reszty bez oporu dawał sobie rzeźbić bruzdy co noc zbierał gwiazdy zaślepiony strachem że traci równowagę w zamian *Jacek Suchowicz
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 od dzisiaj RWPG zakazało używania terminu "świńska grypa". Protestują producenci wieprzowiny, dokumentują , że spadnie popyt na mięso wieprzowe. równowagi nie stracił a w zamian... Stasieńko prawie dobrze - podróż po Meksyku a i z nią miał meksyk :) pozdrawiam Jacek
Magda_Tara Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 dla mnie, Stasieńko, bez "prawie" dla mnie- bardzo dobrze w zamian :* :*
Ewa_Kos Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 wiesz, czytałam go już gdzieś i zostawiłam koment; taka wersja też jest "wporzo" tylko tam niezwykle fajne były te "gwiazdy w oczach" :)) Zostawiam plusa za obydwie wersje i weracaj już bo tęsknimy!!!! Cmok! Ewa.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Dobre, jak szczepionka. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 JACKU, TUTAJ W lONDYNIE SZAL, LUDZIE CHODZA W MASKACH :P A NAJBARDZIEJ PRZESTRASZENI SA SAMI ANGLICY:) Magdo, dzieki rowniez cmok cmok Ewo, wkrotce, moze w sobote - nastepna, kosy w nosy Steff, cmoookaS
aluna Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Ty Stasiu ...potrafisz ...zaskoczyć! Dobrze że jesteś...wreszcie...! Uściski!
zak stanisława Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ALUNO, LEPEIJ JA NIZ MNIE MIALOBY COS :p CMOOK ps. SIECIESZE ZE TAK MOWISZ
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 teraz wiem o co idzie duża buźka Jacek
zak stanisława Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 heheh dzieki Jacku!!!!i wszystko jasne, :P cmoook
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Staszko! Nie pierwsza to epidemia ...;) Przydało się Jackowe motto. PozdrawiaMy.
zak stanisława Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, oj tak, bo najlepiej odkazic wszelkie epidemie:p eksscesy i scesy :P cmoookduecie
BARBARA_JANAS Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Bardzo polubiłam twoją poezję Stasiu... Pozdrawiam
adam_bubak Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 ojej, dobre. Na taką to bym zapadł :) Pozdrawiam Adam
zak stanisława Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo, to mile dzieki serdeczne
zak stanisława Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie zapadasz? :P hihi dzieki ADAMIE
Rachel_Grass Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 strasznie groteskowieje w obliczu hasła świńska grypa. to nie jest dobrze dla niego; jak zasłonić palcem tytuł, o wiele lepiej :)
zak stanisława Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mialo byc....:P cmoook Rachelo
zak stanisława Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to calkiem niezle, wobec tego zaslaniamy tytu£ i jest OKI? cmoook alleno, pozdrowki majowe zza morza
Rekomendowane odpowiedzi