paper_doll Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 mechanizuję się, odrobinę, powoli spijam z kawy piankę, mleczno-czekoladową. zapominam o rejestrze błędów, mam jeszcze kilka w zanadrzu; potykam się, tak jest mi łatwiej otrząsnąć się z pamięci, nieodzownie dzierżę w rękach papierosa, kolejnego i zaciągam się, chyba podprogowo. zaciągam się! sobą bo potrafię upadać i wstawać niezmiennie stłumiona, i tak kocham to życie pożarte przez tłumy. to wiersz o miłości.
Agata_Lebek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 mechanizuję się, odrobinę, powoli spijam z kawy piankę zapominam o rejestrze błędów, potykam się, tak jest mi łatwiej otrząsnąć się z pamięci, nieodzownie dzierżę w rękach papierosa, kolejnego i zaciągam się, chyba podprogowo. zaciągam się! sobą bo potrafię upadać i wstawać niezmiennie stłumiona, i tak kocham to życie pożarte przez tłumy. to wiersz o miłości. Trochę wycięłam, jeszcze tłumy zmieniłabym na coś innego, albo podbiłabym znaczenie tego co jest np. na przeżarte;) Ale ogólnie jest ok :)
zak stanisława Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 mechaniczna ta milosc, ale ciekawie ujeta calkiem, calkiem w porzo :p cmook
Norman_N. Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 całość OK, jest jedno "ale"papieros, wyciąłbym go w zupełności:) wystarczyłby surogat w postaci hmmm...np. gumy do żucia, trawki:)) Nie cierpię palaczy:(( Zdrówka ponadczasowego, a więc - zawsze wiosennego:)
Marcin Gałkowski Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 to tu dla odmiany będzie komentarz palacza;) jest coś w tym tekście, ma ciekawy klimat, ale mam też wrażenie, że trochę chaosu się wkradło. gdyby uporządkować, trochę obciąć może, byłoby gitara. ale tak też jest przyjemnie, w czym duża zasługa puenty=) pozdrawiam G.
emil_grabicz Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Nieźle wyszło... miłość do życia. Najlepiej temu kocha się życie, któremu dane było przynajmniej jeden raz żreć z blaszanej miski. życie moje ty jedyne, zostaw proszę coś po sobie, żebyś jeszcze trochę żyło, gdy ja będę w ciemnym grobie Pozdrawiam :)
adam_bubak Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Po pierwsze wybrzmiewa bardzo osobiście, a to bardzo lubię w poezji. Tytuł pięknie zwodzi i gra z pointą, a wcześniej wiersz płynie jak spokojny, ale jednak pełen emocji, filmowy monolog z offu. Smutny, ale optymistyczny. Bardzo mi się Adam :)
Dariusz Sokołowski Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zjawiskowy, pzdr
Michał_Zawadowski Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 a to słabe i bez sęsu ogólnie nie podoba się i nie wiem jak komuś może się podobać oczywiście de gustibus itd, ale mimo wszystko :)
paper_doll Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 dzięks Zawadowski :) to nie Nagły Atak w końcu ;) P.
Michał_Zawadowski Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 tak naprawdę nie lubię nagłego poza cmentarną bramą:) ale ostatnio przesłuchuję big pun capital punishment polecam www.youtube.com/watch?v=K2RcnnV3cBQ pomysl po prostu że się nie znam na wierszach i od razu lepiej odbierzesz mój odbiór zawsze oddany;) mz
paper_doll Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Ależ Michasiu, ja bardzo dobrze odbieram Twój odbiór :) Ay-yo I warned you, now all niggaz could do is mourn you I'm born to kill and still thrilled, I put it on you No, to beware :D P.
Michał_Zawadowski Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 cieszę się niezmiernie ale jednak wymiękam i idę powoli spać, szanowna Pati:)
Rekomendowane odpowiedzi