Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Kąpielowy, domowy, od czekania szorstki. Czasem ciepły z tęsknoty, teraz już nie mój. Hotelowy, obcy, zawsze biały. Sprany świadek koronny, jeden dla dwojga. i ten Trzeci co starł mi uśmiech z twarzy.
Agata_Lebek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajna miniaturka, widziałam już wcześniej na W. Pomysłów Autorowi nie brakuje, oby tak dalej :)) Dobrej nocy.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajna miniaturka, widziałam już wcześniej na W. Pomysłów Autorowi nie brakuje, oby tak dalej :)) Dobrej nocy. Dziękuję i życzę spokojnych snów. Autor pozdrawia z trzeciego piętra bez windy. KKK
Agata_Lebek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajna miniaturka, widziałam już wcześniej na W. Pomysłów Autorowi nie brakuje, oby tak dalej :)) Dobrej nocy. Dziękuję i życzę spokojnych snów. Autor pozdrawia z trzeciego piętra bez windy. KKK Oj robi się niebezpiecznie. Mieszkamy na tym samym piętrze i spotykamy się na schodach :))
Bernadetta1 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 mnie ta miniaturka cos nie za bardzo lezy...czytałam juz Twoje lepsze wiersze. Pozdr.
Magda_Tara Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ooo!! ręczniki! :)) już raz zabrałam po co mi tyle ręczników ??? :))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się w takim razie że bywają też lepsze. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze mogą się przydać. Czas na plażowe. ;) Pozdrawiam KKK
Rachel_Grass Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 się nawet podoba, chociaż myślę, że sam pomysł rozbudowałabym w nieco inną stronę. coś bardziej na kształt sytuacji, w której się poszczególnych ręczników używa, uzasadnienie.
Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 tego trzeciego nie weme:P dobra alegoria W>J>
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydawało mi się, że zawarłem dość dużo w tych paru wersach. Dzięki za czytanie i opinię. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami sam się przywlecze.;) Nie wiadomo po co. Ten "ręcznik" oczywiście. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chyba dobrze, że tak? Pozdrawiam ciepło. KKK
Rekomendowane odpowiedzi