aluna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 cieszy każdy dobry pogodny jak dar z wysoka wysłany śmieją się oczy wypłakane pogodą twojego jestem przygarnę dobro szlachetne jak światła diamentów mieniących się dniem i nocą żar wymieniamy bez względu czy spotka nas dobre czy nawiedzi złe
Grażyna_Kudła Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Alunko, cieszmy się i śmiejmy, choćby nawet przez łzy Nie ważne, co nas spotka, ale na te święta oby tylko same dobre Wesołego Alleluja
aluna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dziękuje Grażynko za czytanie i komentarz!!! Odwzajemniam ...Alleluja!!!
teresa943 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Njwazniejsze nie tracić nadziei:dobro ze złem się splata fortuna kołem gna smutnawe chude lata przegoni pędziwiatr i znów siądziemy społem czerwone wino pić w przyjaciół miłym kole nowe marzenia śnić. Tak będzie!!! Serdecznie pozdrawiam :))) Krysia
anna_rebajn Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I właśnie tego żaru Ci życzę, żeby był...
okruszek i orzeszek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Żar trzeba podsycać, a nie zgaśnie. Pozdrawiamy :)
aluna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To się nazywa pokrzepienie..! Dziękuje Krysiu ...to cenne wiersz za wiesz...! Najserdeczniej!
aluna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całe Drodzy poeci...!!! Najmilszego!!!
teresa943 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To się nazywa pokrzepienie..! Dziękuje Krysiu ...to cenne wiersz za wiesz...! Najserdeczniej! sorki za literówki "smutnawe" i "siądziemy"...z pośpiechu:) dobrej nocki!
aluna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I właśnie tego żaru Ci życzę, żeby był... A na wzajem Droga anno...żaru uczuć na przeciw ....! Ściskam! Ania
bazyl_prost Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jakości żarów są liczne te burzliwe gorączki znikają w cieple rączki
aluna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A i dobrze ...!!! Pozdrowionka!
Rekomendowane odpowiedzi