Agata_Lebek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 przyzwyczajeni nie mącić powietrza niepotrzebnym słowem zdejmujemy z siebie lęk spod uchylonych żaluzji światło budzi kurz kot w aksamitnej czerni stawia wąsy przy mojej brodzie szepce coś na ucho klepsydra zamiast piasku szmaragdowe kulki kamyki ze śladami kwarcu i ochry suszki jaśminu to tylko dziesięć sekund
mały_dzielny_toster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Och, za ten mój ukochany jaśmin dam plusa na pewno :)) Klepsydra Ten ciemny obraz wisi tuż nad moją głową Zimne twarze tych co wrócić już nie mogą Słyszę dzwięki - muzyka cicho gra gdzieś za ścianą Sieć gotowa, ja w środku czekam tak jak pająk Brak ciemności ale jeszcze nie jest jasno Księżyc zasnął w moich włosach, nawet gwiazdy gasną Składam dłonie pokorne do modlitwy ostatniej Proszę powiedz ile czasu jeszcze zostało dla mnie Niespokojna czekajac aż opuści mmnie serce Już nie widzę nic i nie pragnę nic więcej Trzeci raz klepsydra sama odwraca się... Budząc się nie poznajesz twarzy swej o poranku Nie otworzysz żadnym krzykiem drzwi bez klamki Z okien zamku swego patrząc na ogrody Czujesz pasję dzikim ogniem płonącą w Tobie Niespokojna czekając aż opuści mnie serce Już nie widzę nic i nie pragnę nic więcej Czwarty raz klepsydra sama odwraca się Piaty Szósty Siódmy... Closterkeller ;)
Agata_Lebek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Tosterku :))
Marcin Gałkowski Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 najbardziej spodobała mi się końcówka, tylko wielokropek mnie drażni;) dwie pierwsze trochę bym poprzycinał. pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielokropek usunięty, nad resztą jeszcze myślę. Fajnie, że najbardziej końcówka :) Dziękuję. Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 mnie motyw ze stawianiem wąsów - mhm. stawia wąsy niemal jak piwo, a piwo, wino i inne trunki mimowolnie kojarzą się z Behemotem mistrzowsko-małgorzatowym. reszta jest mi niewydarzona :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 "przyzwyczajeni nie mącić powietrza niepotrzebnym słowem zdejmujemy z siebie lęk spod uchylonych żaluzji światło budzi kurz" Pozdrawiam KKK
Agata_Lebek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóż taki kot jakim widzi go Czytelnik. Reszta jest na szczęście nie wydarzona ;) i mam nadzieję, że nigdy się nie wydarzy ;) Dzięki za koment :))
Agata_Lebek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, pozdrawiam również :))
Agata_Lebek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak bywa...
janusz_pyzinski Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 rzeczywiście,to tylko dziesięć sekund,a jednak całe życie,tyle wzruszeń... pozdrawiam cieplutko,wiosenne,świątecznie
Agata_Lebek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że jesteś Pidżej :)) Dziękuję. Słońca, radości, miłości, ciepła, zdrowia i ..natchnienia ;)
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 jakieś takie bez podkładu naukowego bez analizy, zupełny chaos MN
Agata_Lebek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Następnym razem postaram się bardziej ;) Świątecznie, zdrowia, radości, miłości, fajnych wierszy i piosenek :))
Rekomendowane odpowiedzi