Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wanna - Dużo było ciebie W powietrzu Wodzie We mnie Łóżko - Płaski miałaś brzuch Dzikie oko Słodkie ramię Było duszno Jutro - Sól spod kolana Źrenicą jarzy Twój krzywy oddech Za krótko 17.07.04r. [sub]Tekst był edytowany przez Catalina Acosta dnia 23-07-2004 14:53.[/sub]
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mniam :) mniam :) mniam :) (szszszsz - tylko sól spod ;) pamiętasz?) pozdrowienia.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak dla mnie niepotrzebe to powtórzenie "oka" Tera
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tero! Dzięki! Ewuniu - Tobie również. Cat
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo podobaja mi się początki każdej zwrotki, wiersz moze nie powalajacy, ale ma cos w sobie... z dużą przyjemnościa sie go czyta... Tera
Marek Olesiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Piękny i taki zmysłowy. Spełniona miłość ma jednak w sobie coś smutnego...
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cat, powiem tak: "za krótko" :) Choć to za krótko na końcu zupełnie mi nie pasuje na pointę, "krzywy oddech" bym może przełknął. pzdr. bezet
Marek Olesiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kobiety są mądre i... przebiegłe. Któż rozpozna ich prawdziwe intencje?
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bogdanie, peelowi też nie pasowało, że było "za krótko"! I właśnie taka pointa, jak i całość. "Jakie życie - taka śmierć", ;). Co proponujesz? Cat [sub]Tekst był edytowany przez Catalina Acosta dnia 22-07-2004 09:32.[/sub]
Agnes Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 po prostu świetny......... kobiecy, zmysłowy, niejednoznaczny, Pozdrawiam Agnes
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja mam proponować?!!! Cat - sama wiesz, że kazdy nastepny (raz) niesie nowe nadzieje i - czasami - spełnienia. Może zatem: replay? do jutra? kawa czy herbata ? :))))) pzdr. bogdan
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A od kiedy to można umawiać się na forum?? Do porządku przywołuję! Cat&cappuccino-cin-cin [sub]Tekst był edytowany przez Roman Bezet dnia 22-07-2004 14:41.[/sub]
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To były propozycje s_ł_ó_w do pointy - ech, dziewczyny, lato wam uderza do głów :))) pzdr. b. [sub]Tekst był edytowany przez Roman Bezet dnia 22-07-2004 14:38.[/sub]
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja tu czuję dialog: 1.strofa - ona, 2.strofa - on, 3.strofa - ona.
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agnes, dziękuję za niejednoznaczność ;) Cmokam czule, Cat
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Albo i nie... Ale to tylko Autor wie... Czytelnik czyta, jak chce... I prawidłowo, Cmok, Cat
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 lubię takie subtelne utwory z delikatną dawką erotyzmu pozdrawiam
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maleno, dziękuję bardzo! Cmok subtelny! Ewuniu - może być i tak... Cmok, Cat
Rekomendowane odpowiedzi