Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 maleńka strofa ot cztery wersy litery owszem i głębia słów gdy okiem rzucisz prościutki wierszyk czarno na białym i równy druk lecz zaciekawił starasz się skupić bo podejrzewasz ukrytą myśl i już nie możesz od wiersza uciec wstrzelił się w nastrój jaki masz dziś mocno pochwycił oplótł omamił związał zniewolił rzucił na bruk a przecież wierszyk ten miałaś za nic będziesz pamiętać te kilka słów 2
Oxyvia Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ale to ładne! Piosenka z lat 20-tych, jak to Twoje piosenki. Bardzo je lubię.
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 wierszyk dla Jacka nie jestem w normie ludzie gadają że można jedną zajawkę mieć a ja mam kota jak wszystkie Ale i lubię wiersze znaczy są dwie kot nieprawdziwy bo taki we łbie dałam mu imię i zwie się Fiś i zakochuję się wciąż w poetach to chyba będą razem już trzy kolejną raczej minę milczeniem bo pogubiłam przed chwilą rym czasami kłamię nie zwariowałam głośno myślałam wiem co to wstyd nie chcę być nudna zresztą skąd miejsca na dłuższą listę miałabym wziąć i się nie sprzedam nikt mnie nie kupi koniec wynurzeń tu trzeba ciąć dziękuję :) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Joasiu to ćwiczenia warsztatu - piosenka to przynakmniej 10 strof pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ala ma kota czy kot ma Alę na pozór niby drobny niuans nikt przecież o tym nie myśli wcale lecz Ala na to jest bardzo czuła kot miły czarny zielone oczy futro mięciutkie i długi ogon lubi się łasić czasem gdzieś skoczy lecz zawsze prosto a nigdy obok Fiś on się zowie wrażliwy bardzo i dobry wiersz go zawsze wzruszy gdy wiersz przeczyta staje się hardy Ala swym wierszem pieścić go musi wiersz ma być świeży jak ta bułeczka ze smakiem chrupać rymem dobranym z treścią słodziutką jak szklanka mleczka ma być pisany zawsze w poranek a zaraz kocur mruczy radośnie smyrając czule jest taki fajny już pora tutaj sekrecik odkryć ten kocur Ali jest wirtualny tak sobie żyją całkiem układnie choć związek dziwny ma parę zalet już nie wnikajmy szczegóły w żadne Ala ma kota czy kot ma Alę :)) dzięki Jacek
M._Krzywak Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Szkoda Jacku, że odległość uniemożliwia nam częstszy kontakt. A nie masz jakiegoś muzyka, który wziąłby na warsztat Twoją poezję? Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Michale do umuzycznienia to dłuższe formy dzięki i pozdrawiam Jacek
M._Krzywak Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zgadzam się, bo znam pieśni, które zawierają w sobie kilka słów i są fajne :) Zresztą i tak bardziej mam na myśli rzadkość wśród obecnych liryków - czyli doskonale opanowany warsztat. Pozdrawiam.
Wilcza Jagoda Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ala ma kota,a Jacek wnuki ma kot głaszcze Alę a Jacka wnuczka sielska zabawa trwa pozdrawiam oboje moich ulubionych poetów wesołych świąt w gronie rodzinnym Jagoda
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki wzajemnie serdecznie pozdrawiam i dużo zdrowia i radości oraz wspaniałego dyngusa dla Ciebie i wszystkich czytających Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michale dzięki ale wśród nas są prawdziwi mistrzowie pióra a do nich mi daleko Pozdrawiam serdecznie i wspaniałych świąt Wielkiej Nocy i radości z maleństw Jacek
Toby Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 na pewno by się jej spodobał :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i pewno podoba skoro komentowałą wierszem pozdrawiam życząc radosnych Świąt Wielkanocnych Jacek
Ewa_Kos Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 "podobasię" i pasuje na ten czas i może być śpiewany!!! Naprawdę!! Pozdrawiam świątecznie:)) Ewa.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Ewo zdrowych i radosnych Świąt Jacek
Rekomendowane odpowiedzi