Rachel_Grass Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie rozczulaj się tak, tylko leć. najlepiej olinkuj najciekawsze ;) Coś się porobi ;) cicho! dawaj ;)
Tomasz_Piekło Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może po tych Twoich egzaminach żebyś się nie rozproszyła;) No, Risingson już konkretniejszy. Dobrej nocy. Jutro tu jeszcze zajrzę;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Trochę nostalgii i idę z psem adhadowcem na spacer. www.youtube.com/watch?v=2-TGPXF31mg Pozdrawiam KKK
M._Krzywak Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ja zaczynałem edukacje od "The Cure", w sumie mogę polecić. A w tym momencie mam ogromny rozrzut muzyczny, więc ciężko mi coś polecić. "Kult" sobie ostatnio powtórzyłem, ale już mam większy dystans do Kazika niż kiedyś...
Rachel_Grass Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ahaha :D Arcade przypomina mi nieco Pink Floyd. troszku. wysoko się cenimy, co? czy wszyscy Tomaszowie mają tak wysokie mniemanie o swoich umiejętnościach rozpraszania kobiet? ;) przyjemnej nocy (bez podtekstów, to z Mrocznej Wieży Stephena Kinga. zawsze mi się podobało jako pozdrowienie w-sam-raz-nocne ;))
Rachel_Grass Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię Kult, szczególnie w potatusiowym wydaniu. Knajpa morderców z waltornią jako cukierkiem w samym centrum powala na kolana ;)
adam_bubak Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Smuty no! www.youtube.com/watch?v=FaANmMXcPoo&feature=related www.youtube.com/watch?v=3PxSvLA5kJU - najpiękniejsza gitara świata, mam ochotę podciąć sobie żyły ;) www.youtube.com/watch?v=EvfsUX4Np0c - a propos interpolu (chociaż ta płyta bardziej pop, polecam pierwszą) Na więcej nie mam czasu teraz, sprawdzać mnie później :)
adam_bubak Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za to Arcade Fire to już cię kocham - mniam (a płyta Funeral, łojej, zwłaszcza Neighborhood 3 Power Out)
mały_dzielny_toster Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 I psinco wyszło. Chop włączył quake i o. Ida spać. Gutenacht.
mały_dzielny_toster Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 "Ordinary Love" ;)
adam_bubak Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przydybaj to Solaris, First sleep się nazywa jedna melodia, a druga Wear your seat belt czy jakuś tak ;) mam chyba duże muzycznie serce - w zależności od nastroju / pory roku / zwyczajnie aktualnej sytuacji kocham różne brzmienia ;) Lubię takie serca :) Ciekawe, a do tej pory myślałem, że tak mają tylko faceci (+ mogłabym tak godzinami) (to nie seksizm, to doświadczenia:)) Pozostaje tylko westchnąć ;) Edit: Solaris...łojej :) nadto kojarzy się z czymś, dobrze się kojarzy, ale muszę się jeszcze przekopać przez zasoby, żeby umiejscowić :)
Michał_Kućmierz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ostatnio: Kasabian, Elend, Editors, White Lies, Arcturus, Umbra "Ater" (Sui Generis Umbra), Thom Yorke, Ulver, H.M. Górecki, Hotel Kosmos, Ewa Braun, Glasvegas... etc; Rozrzut zupełny, więc nie będę dalej wymieniał tylko polecę :)
adam_bubak Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Glasvegas, Yorke, Editors na szeroko uśmiechniętą gębę - resztę trza obadać, zwłaszcza tego Góreckiego - lata się zabieram i jakoś nie mogę (coś konkretnego można poprosić, cobym nie błądził na oślep? :)
Michał_Kućmierz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Polecam "Miserere" i "Trzecią Symfonię", które po prostu kocham :)
Michał_Kućmierz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Fragment "Miserere" pojawił się w filmie Lecha Majewskiego "Wojaczek" - prima sort, polecam :)
adam_bubak Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Odnotowane, polowanie rozpoczęte Wielkie dzięki :)
Agata_Lebek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No i gdzie się wszyscy podziali !? Już Was natycha ;)? Macie odloty?:) Muszę przyznać, że dzięki wątkom muzycznym poruszanym na orgii ;) naciągnęłam muzy po same po uszy ;) np. : God is an Astronaut - Coda www.youtube.com/watch?v=d8Gk2kaaFxY albo: First Sleep - Solaris Score by Cliff Martinez www.youtube.com/watch?v=StICDw9aCYQ Są też tacy wykonawcy z którymi nie rozstaję się nawet na jeden dzień. Należą do nich: Sophie Zelmani, Dido, James Blunt. www.youtube.com/watch?v=IwXbPlsvUHc www.youtube.com/watch?v=tDQkrhTrQKg www.youtube.com/watch?v=bPO7oGgj788 Requiem For A Dream mam chyba z dziesięć wersji, jedna lepsza od drugiej. Dziękuję Rachel, że poruszyłaś temat. Pozdrawiam ciepłonocnie linkiem www.youtube.com/watch?v=Reod1WUqkno :):):)
Marcin Gałkowski Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 The Doors, Jimi Hendrix, Marilyn Manson, Bjork, Bach (najlepiej trzeci koncert brandenburski), Camel (zwłaszcza Lady Fantasy i Rhayader), Miles Davis (Bitches Brew), Komeda (Astigmatic), Morte Macabre (Symphonic Holocaust), Opeth, Nick Drake (Pink Moon) i Nico (The Marble Index). no i jeszcze coś by się znalazło, ale za dużo wypisywania=)
Rekomendowane odpowiedzi