Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Whisper of loves rain    

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ślicznie!

bardzo mi się podoba! Pozdrawiam serdecznie
    • @Łukasz Wiesław Jasiński tu są białe noce, jest paseczek słońca nad morzem:) do końca nie zachodzi:) godzinka 23 widno:) także superowo:)
    • @Simon Tracy   Bardzo ciekawe obrazy są w tym wierszu. Motyw wirusa, którym jest "gen życia", to jeden z najciekawszych fragmentów tego tekstu. Wiersz czyta się jak zapis gorączkowego, apokaliptycznego snu.   Z innej beczki:  Dziś kupiłam  nowe wydanie opowiadań E.A.Poe "Opowieści miłosne, śmiertelne i tajemnicze" - jest ich 37. Z tego zbioru znam dosłownie kilka. Piszę Ci o tym, ponieważ biorąc je do ręki pomyślałam o Tobie, że gdybym nie zaczęła czytać Twoich tekstów, to pewnie przeszłabym obok tej książki, myśląc - "zbyt mroczne i straszna dla mnie". A tak - odkryłam na nowo ten rodzaj literatury! Dziękuję! :)
    • @LessLove  

prooooszę ! Tak ślicznie proszę! Zdradź chociaż pierwszą literkę @andrew   Sny i Ty dziękuję  @andrew ! Słońce dla Ciebie @Berenika97    

nie przesadzajmy! pozdrawiam i dziękuję Bereniko
    • @andrew   Mewy czekają, piasek pamięta - uchwyciłeś chwilę, która nie chciała odejść. A wiersz  pachnie solą i latem. I czymś, czego już nie ma, ale co zostaje w człowieku. Piękny! 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...