H.Lecter Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie tak ;) Podpisuję się pod komentarzem Fagota obiema rękami.. Baźka (-: Za każdą rękę, osobne - dzięki... ; ) Baźka, Agatku. : )
H.Lecter Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A nie wystarczy Messalin, bez Nagietki...? ; ) Nie musisz powtarzać, zapamiętałem do końca dni swoich... Jestem poetą, nie stać mnie na hydraulika. : )
H.Lecter Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cenne są twoje słowa, Jacku... Dzięki wielkie. : ) P.S. Ludzie tak szybko odchodzą i zostawiają ślady...jedni na piasku, inni na kamieniu... : )
Emu Rouge Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 byłam tu wczesniej i niezmiennie jestem zachwycona, zwłaszcza ostatnim czterowersem. Jednak niewiedza jest cholernym błogosławieństwem, kran ma szczęście;) a czy mógłbyś następnym razem napisać wiersz z panią doktor zamiast pana doktora?? to trochę dyskryminujące;p pozdr serdecznie;) aga
Messalin_Nagietka Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 wiersz podobno to pigułka mysli, prozynie panie doktorze nie jestem przygotowany czując dotyk na ramieniu nie odwracam się myślę o cieknącym kranie jakby od niego zależała przeszłość i przyszłość pieprzone kap kap pogo muszę coś zrobić z tym kap kap nie można żyć kochać tym bardziej umrzeć kiedy czuję dotyk na ramieniu nie ma mnie w domu w ogóle ... i dalej niestety to brzmi jak zabija na smierć te wykrwawianie kto Ci panie Lecter wydrukował te paskudztwo co do hydraulika, daleko mieszkasz? bo widzę, że dwie lewe łapy masz do tego wymienię tę baterię ech MN ps poprawiasz albo daję minusa, to tylko propozycja
H.Lecter Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niewiedza bywa błogosławieństwem ale czasami jedynie próbą zamknięcia " oczu ", których zamknąć nie można... Następnym razem będzie pani doktor i pani hydraulik... : )) Dzięki, aga. : )
H.Lecter Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Rachel. : )
H.Lecter Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drukiem wierszyka zajęła się Akademia Szwedzka - oczywiście... : ) Jeżeli nie jesteś drogi, wynajmę cię do wymiany tej baterii. Może jeszcze jakieś malowanie by się znalazło... Co do " propozycji " zmian, to nosi ona wszelkie znamiona groźby karalnej... ; ))
bona Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Nie może się nie podobać, pozdrawiam :)
egzegeta Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda, że Pan Jacek Sojan nie skonkretyzował tego muzeum archidiecezjalnego, bo jest ich kilka, a ks. prof. Janusz Pasierb kojarzy mi się z Pelplinem. /Pelplin to prawie moja parafia;))/ Gwoli ścisłości podaję namiar do wiersza, który jest moją słabością, a świadczy o znamienitości Autora. www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=37741
Goliard Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 piękne.jednym tchem i trafia prosto w serce - bez sentymentalnych skojarzeń:) wyróżnia się w orgu dr.Lecter! pozdr.
H.Lecter Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, bono. : )
H.Lecter Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. : )
H.Lecter Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dr.Lecter - kardiolog...? ; )) Dzięki, Goliardzie. : )
ot i anka Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 no no, gdybyś był moim dobrym kumplem, napisałabym - "ty mały chu.ku, jesteś tak zdolny, że możesz udawać wielkiego ku.asa":D ale nie wypada tak pisać;) więc standardowo powiem - proste i przez to chyba takie dobre. ot co:) gratuluję i pozdrawiam;)
H.Lecter Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szkoda, że nie jestem i...muszę podziękować standardowo... : ) Ot i anka... : ))
H.Lecter Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak miało być. Groteska... ? Mniejkoniecznie... : ) Dzięki.
Filantropia fal Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 tak. ten się w całości podoba:) pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi