aluna Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 znałam twój zapach jak miętę świeżo zaparzoną na zdrowie powiew ozonu po letniej burzy w rozstaniu twój się ulotnił szkoda niepotrzebnie byłby ze mną teraz
Trup Czarnopalcy Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Dawno mnie tu nie było a ty trafiłaś mi tym w samo serducho bo akurat taki czas mam w żywocie :) podoba się pozdrawiam :D
aluna Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki bardzo Trupku miło że zagościłeś u mnie ...i że się podoba! Pozdrówka!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Lubię o miłości, i miętę też lubię. Bardziej tą świeżą niż parzoną.Może warto mieć taką w doniczce i podlewać ją by pachniała cały czas. Się podoba. Pozdrawiam KKK
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Pięknie!!! Wyrzuciłbym "tak" i "tak jak" i dla mnie byłby jak "Dziwy...". Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świezy zapach parzonej mięty i powiew ozonu po letniej burzy zostały w rozstaniu twój się ulotnił szkoda byłby ze mną teraz Alunko, a może by coś w ten deseń? Jednak nie chcę narzucać. Sama zdecyduj. Pozdrawiam serdecznie :)
bestia be Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Ciekawy komentarz Teresy wart przemyslenia Alunko, ona ma dar przekazu serdecznie pozdrawiam----dla mnie jest ok, ale bardziej poetycka jest jednak wersja Krysi. Serdecznie pozdrawiam bestia
aluna Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Krzysztofie że się podoba i tak miętą zapachniało! Pozdrowionka!
aluna Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za pięknie Mirosławie!Masz rację wyrzucę tak...na zbity! Pozdrowionka!
aluna Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świezy zapach parzonej mięty i powiew ozonu po letniej burzy zostały w rozstaniu twój się ulotnił szkoda byłby ze mną teraz Alunko, a może by coś w ten deseń? Jednak nie chcę narzucać. Sama zdecyduj. Pozdrawiam serdecznie :) Dzięki Krysiu za wnikliwy komentarz!Dla mnie znaczenie ma...niepotrzebnie! I tak poprawiłam wykorzystałam! Pozdrowionka cieple!
aluna Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już OK. Droga bestio!Dziękuje za czytanie! Pozdrowionka!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za pięknie Mirosławie!Masz rację wyrzucę tak...na zbity! Pozdrowionka! To, że posłuchałaś -zaszczyca. Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaszczyca że czytasz moje drapanie! Serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi