Archie_J Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się z tobą całkowicie. Wiersz nie jest wydmuchany, lecz chory w pozytywnym znaczeniu. Myślę, że brakuje takich wierszy jak ten. Utwór odważny, głęboki (skłaniający do zadumy) - czego można więcej chcieć. Pozdrawiam. Ariel
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo dziękuje, fajnie usłyszeć ze taki wiersz jest potrzebny... to zachęca by pisać takich więcej... pozdrawiam Tera
Archie_J Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pisz, pisz. Dzień i noc. Nakarm nas swej poezji częścią. Pozdrowiska. Ariel
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 obiecuja ze tak zrobie... dzięki za ciepłe słowa :) Tera
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie wiem czy Pani Tera, czy Pan? Wiersz ciekawy i dający dużo do zastanowienia się nad "naszymi upiorami". Wcale mnie nie rażą użyte zwroty - aby coś pokazać nie wystarczy tylko skinąć głową, należy czasami "głośno krzyczeć", a takim "krzykiem" są w tym utworze te skojarzenia. Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny [sub]Tekst był edytowany przez Marek Wieczorny dnia 30-07-2004 00:20.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ahhaha jestem hermafrodytą... spodobało mi sie... zawsze będe tak odpowiadałA :))) dzięki... oczywiscie zgodze sie ze czasem lepiej krzyknąć niż pokornie schylic głowe... pozdrawiam po raz kolejny :) Tera
Noe-Gd Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 elokwentne demony budzą mnie orgazmem - chyba umysłowym...gdy pan doktor podaje przewody na głowę... -żenujący poziom.
Rekomendowane odpowiedzi